Re: nnt. kosmetyki Yves Rocher
konto usunięte
(16 lat temu)
Ewaaa musisz sobie kartę wyrobić u nich i dostajesz wtedy na adres domowy ulotki.
co do ulotek, to ostatnio trochę udziwniają faktycznie, ale zdarzają się fajne prezenty i promocje, a poza tym generlanie warto śledzić promocje, ja może 10% kosmetyków kupiłam u nich w normalnej cenie, prawie zawsze się na jakąś promocję załapię.
ja używam kremów na pierwsze zmarszczki, Inositol i są super. do tej pory to jedyna firma, której żaden jeszcze kosmetyk mnie nie uczulił, a jestem alergiczką.
kiedyś była też u nich fajna seria rumiankowa, taniutka, a naprawdę dobrej jakości, z tej serii jeszcze mają mleczko i tonik, używa ich moja Mama i jest zadowolona. Mamie też kupuję tam czasami zestaw kremów Richie takich brązwowych, albo czerwonych Active cos tam. wszystkie są bardzo fajne. z tym że te kremy, które wymieniłam wszystkie są już z tych droższych.
żele do kąpieli i mleczka do ciała też są niezłe.
natomiast kosmetyki do makijażu i perfumy to już różnie z trwałością. podkłady mają fajne, ale z pudrem już gorzej. mam też ich kredkę do oczu i tusz - ok, ale bez rewelacji.
0
0