nnt. wiecie może co się działo dziś na Chełmie okolice ul. Cebertowicza?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
Coś między 17 a 19 jechało sporo straży pożarnej i karetka wszyscy na sygnale, karetka wracała do szpitala na sygnale. Żadnego dymu ode mnie z balkonu nie widziałam a mieszkam blisko.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: nnt. wiecie może co się działo dziś na Chełmie okolice ul. Cebertowicza?

Podbijam, może dziś się dowiem :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

paliło się u starszej Pani w mieszkaniu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale nic więcej na ten temat nie wiem

aaa i pewnie z tą Panią karetka jechała na sygnale do szpitala :/

ja pierdziele jacy to teraz ciekawscy ludzie są.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

nieee, karetka jechała z misiem gogo, a czemu nie pojechałas za nią dowiedziec co sie stało :)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 2

Odezwali się Ci co niczym się nie interesują, gdybym była bardzo ciekawa jak piszecie to wyszłabym z domu i poszła tak gdzie jechała straż. A to że cały czas był słychać sygnały to spytałam, ot zwykła "wcale nie nadmierna" ludzka ciekawość.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

nie no żenada, każdy wątek jest dobry do kłótni, niektórzy tylko czekają żeby komuś coś wrzucić
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Niestety, niektórzy mają już taką naturę i nic na to nie poradzimy. Śmiem stwierdzić, że tacy ludzie nie są zbytnio szczęśliwi skoro są tacy uszczypliwi.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

To chyba raczej ludzie którzy za bardzo nie mają co robić interesują się życiem innym ,bo co mnie obchodzi po co i do kogo ,gdzie jechała karetka czy straż ,widać coś się stało ale nie dociekam nie pytam innych a wiesz może co tam się stało ......?

Nie dalej jak w sobotę ,szłam z szafką na śmietnik idzie sąsiadka i pyta a gdzie pani z tym idzie ,do zsypu idę i poszła ,idę za godzinę znowu do zsypu i słyszę przy widzie rozmowę dwóch starszych pań ,moich sąsiadek ,w tym jedna z nich to to sama pani co wcześniej mnie pytała gdzie idę z szafką i słyszę......widziała pani ci z pod 10 chyba nowe meble sobie kupili bo wywalali jakieś szafki,półki ogólnie to cały czas coś wywalają (ostatnio na nią trafiłam jak szłam z kartonem od zjeżdżalni dla dzieci) normalnie głupio mi było zejść z tymi śmieciami bo gotowe zaglądać w worki i dopytywać co ja tam wyrzucam ,tragedia ale jestem trochę je w stanie zrozumieć bo to starsze panie nie mają co robić chodzą i szukają sobie zajęcia .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

ja uważam, że to nie to samo, widzisz mieszkam na chełmie i akurat byłam z małą na podwórku i słyszałam te jadące wozy strażackie i pogotowie i tez mnie zainteresowało, co wydarzyło się na moim osiedlu, tym bardziej że moja starsza córka była akurat właśnie w drugiej części osiedla, tam gdzie to wszystko jechało, bez mojej opieki, ale przecież nie będę z małym dzieckiem biegła na drugi koniec, żeby zobaczyć, zadzwoniłam do niej i się dowiedziałam, ale wcale mnie nie dziwi, że ktoś kto to również słyszał się zainteresował, bo to przecież nasze osiedle jest, oczywiście jak jedzie sama karetka to wiadomo, ale jak już wozy strażackie to co innego
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

No ja też mieszkam na chełmie i wcale mnie to nie zainteresowało, już coś się działo w kierunku niesienia pomocy i ok nie podpytuje i nie dociekam ,sytuacja którą opisujesz jest dla mnie jasna bo gdyby moje dziecko gdzieś było ,gdzie coś się dzieje to również bym zareagowała bo bym martwiła się nie ,ale podpytywanie autorki wątku to dla mnie zwykłe wścibstwo i ciekawość.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

no a pozniej jest znieczulica jak cos sie dzieje to wszyscy zamykaja sie w swoim domu i nic nie widza :( nie raz dobrze wiedziec co sie dzieje a ponziej nastepna tragedia
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czy któraś z was mieszka może na Starym Chełmie, bo mam kilka pytań. To tak przy okazji;)

Wiedziałam że ktoś o tym napiszę że znieczulica itp ,ale to całkiem inna sytuacja pomóc komuś kto tej pomocy potrzebuje a nie jak to większość ludzi iść patrzeć z ciekawości co się wydarzyło jak słyszą sygnały karetek czy straży i w ten sposób zamiast pomóc to utrudniają niesienie pomocy ,niestety taka jest prawda .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja mieszkam prawie na starym bo zaraz na początku jak zaczynają się bloki.

dokładnie, wszyscy chcą wiedzieć wszystko, a jak juz trzeba sie ruszyć i coś zrobić to nagle nikt nic nie wie, nikt nic nie słyszał
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

iola, wścibstwem i ciekawością jest to że weszłaś do mojego wątku i siejesz ferment, ja za taką osobę się nie uważam, ciekawa może i czasem jestem ale tym co się dzieje w moim otoczeniu o czym świadczy wątek ale wścibska na pewno nie jestem. Zresztą co tu dużo gadać jak już wcześniej napisałam, uważam Cię za osobę nieszczęśliwą skoro lubisz być taka uszczypliwa i szukasz wątków aby tylko coś złośliwego napisać. Udzielanie się w wątkach na "tak" lub na "nie" to rozumiem bo ktoś np. potrzebuje jakiejś oceny pewnej sytuacji itp. ale wrzucanie komuś że jest wścibski i ciekawy, bo spytał, to jest dopiero wścibstwo i żenada. Takie jest moje zdanie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

najgorsze jest wlasnie na form co sie nie napisze to przwaznie ktos zostanie i tak krytyke, zainteresowala sie zle, nie zainteresowala tez zle, kurcze czy tutaj naprawde musza znalezc sie osoby zeby pojechac po bandzie,
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Żadna tam uszczypliwość ,wyraziłam swoje zdanie a dlaczego miałabym być nieszczęśliwą osobą ,bez sensu.

kkasia ja mieszkam na starym chełmie

kkasia1 ja również z Chełmu, pytaj :)

Luna, a podasz mi swojego maila ?

napisalam do ciebie kkasiu1 :)

Inne tematy z forum

Galeria Chełm (3 odpowiedzi)

Czy to potwierdzone że galeria Chełm działa tylko do 31.12?

Kurczak z rożna - gdzie w okolicach Ujeściska? (8 odpowiedzi)

Czy jest gdzieś w okolicach (tak do kilku km) ulicy Płockiej jakiś punkt gdzie można kupić...