nosek

Tydzień temu poddałam się korekcie nosa u dr J.Zdzitowieckiego. Dzisiaj byłam na ściągnięciu opatrunków i jestem bardzo zadowolona z efektu pracy Pana doktora:)Szczerze to przewyższył moje wyobrażenia i marzenia.Pan dr to prawdziwy profesjonalista w swoim fachu, a zarazem ciepły i sympatyczny człowiek-mam wrażenie, że wykonuje swój zawód z powołania:)Jakiś czas temu sama buszowałam bo różnych forach by dowiedzieć się czegoś więcej na temat chirurgów plastyków z 3-MIASTA.Wybór padł na dr Zdzitowieckiego!Chociaż miałam mieszane uczucia i strach w oczach teraz mogę z czystym sumieniem zarekomendować Pana dr!!!Muszę dodać, że mój nos nie był prosty w plastyce ale wszystko udało się wyśmienicie.Jestem szczęśliwa, że wyleczył mój największy kompleks...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nosek

Ja tez mialam operacje nosa u dr Zdzitowieckiego i jestem jak najbardziej zadowolona. mam piekny nosek o jakim marzylam.zawsze sa obawy jak przed kazda operacja .ale dr Zdzitowiecki to profesjonalista i nie ma sie niczego obawiac. jak najbardziej polecam!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0