nowa sala na trasie rumia-wejherowo

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
hej dziewczyny,nie wiem czy juz tu byla mowa na forum o tej knajpie,bo nie wiem nawet czy jest juz otwarta... otoz jakos przed slubem zauwazylam fajna knajpe w stylu chaty goralskiej na trasie reda-wejherowo. nie pamietam jka sie nazywa,ale wyglada super! i bylo napisane ze organizuja wesela,przyjecia itp. moze jesli ktoras z was lubi takie sale to sie tam uda i sprawdzi.no chyba ze juz o tym wiecie :) pozdrawiam

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nowa sala na trasie rumia-wejherowo

też ją widziałam ostatnio tylko nie byłam pewna, czy już otwarta, ale wygląda klimatycznie :)

ostatnio przejezdzalismy obok i jeszcze jakies prace na zewnatrz widzialam, ale maja rozwieszony baner i juz w 2008 zamierzaja organizowac wesela. Podobno maja byc jakies znizki ana pierwsze imprezy.

właściciele Ci sami co pałacu w Sasinie...mi osobiście prócz samego obiektu miejscówka się nie podoba. Przed wejściem trasa przelotowa - główna droga, za restauracją tory kolejowe. W czasie wesele ludzie lubią wychodzic na zewnątrz...toteż nie wyobrażam sobie tam imprezy. Co innego wpaść na godzinkę na obiadek...

Inne tematy z forum

Gdzie kupic okna PCV w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Musze wymienic okna mozecie polecic jakas sprawdzona firme.

przedszkole mapeciaki (16 odpowiedzi)

prosze o opinie o tym przedszkolu

porod w słynnym szpitalu w wejherowie ---byl najwieksza pomyłką!! (214 odpowiedzi)

Moja ciaza przebiegala bez komplikacji, mialam urodzic dziewczynke,cieszylam sie ogromnie!!!...