nowe osiedle przy Jaśkowej Dolinie

przeglądając aukcje internetowe dotyczące sprzedaży mieszkań natknęłam się na ciekawą ofertę. W Gdańsku przy Jaśkowej Dolinie na Morenie budują się dwa budynki 7-piętrowe, mieszkania stosunkowo tanie jak na skraj dzielnicy Morena/Wrzeszcz. Niestety aukcja jest wystawiona przez agencję nieruchomości, a mnie interesuje kupno od dewelopera. Przesyłam Wam link, może skojarzycie i wiecie który deweloper buduje te mieszkania i co o nim sądzicie?

http://www.ober-haus.pl/pages.php/01020301?object_id=OH164636&property_class=Residential
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nowe osiedle przy Jaśkowej Dolinie

To nie beda mieszkania przy Jaskowej Dolinie tylko jakies 3,5 km od tej ulicy,na polanie przy lesie,gdzie nie ma nawet drogi dojazdowej..

Re: nowe osiedle przy Jaśkowej Dolinie

To jest na samym końcu ul. Magellana (na około same tereny leśne i wielkie doły, brak utwardzonej drogi, no i ceny z kosmosu). Na zumi.pl dokładnie zobaczysz lokalizację (to te piachy na końcu ulicy). Ofertę mieszkaniową znajdziesz na www.wzgorzemagellana.pl. Buduje to f-rma "Castel".
Pozdrawiam

Inne tematy z forum

Przeprowadzki (49 odpowiedzi)

Witam, niedawno potrzebowałam sprawnie i szybko przeprowadzić się z Krakowa do Warszawy....

Podkarpackie sady opinie (3 odpowiedzi)

Witam Chce kupić drzewka owocowe i wiśnie ozdobne z podkarpackie sądy Jakie macie opinie ??

Opinie o Borkowie Łostowickim... (19 odpowiedzi)

Witam, Planuję zakup działki w Borkowie w celach budowlanych ale chciałem usłyszeć opinie...