nowy Rossmann w Wejherowie

Temat dostępny też na forum: Wejherowo Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
słyszałam że w Wejherowie otwierają Rossmanna, czy ktoś wie w którym miejscu i na kiedy planowane otwarcie?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nowy Rossmann w Wejherowie

Z tego co się orientuję, to Rosmann bedzie tam koło sklepu Adidas, po sklepie obuwniczym, ale to nawet nie wiem na 100 %, bo rózne pogłoski chodziły. Natomiast sądzę, że wlasnie tam bedzie. A kiedy otwarcie nie mam pojecia, ale bede na nie czekać z utęsknieniem :)

nowy rossman kochana będzie na osiedlu kaszubskim koło biedronki w tym duzym czerwonym sklepie rtv/agd niedawno był nabór do pracy

Ja też "wiem" ze tam koło biedronki :)

w nowej gazetce skarb rossmanna jest adres Sobieskiego 221 czyli deptak

no właśnie, teraz juz wiadomo że na deptaku będzie, bo tak w gazetce podali. ciekawe kiedy otworzą, pozdrawiam!

A ja słyszałam, że mają zostać otwarte w Wejherowie dwa sklepy rossmann. Więc pewnie oba miejsca są prawdopodobne.

W tym duzym sklepie rtv sa przeciez nadal meble etc. A napis Rossmann pojawil sie juz na deptaku, wlasnie tam gdzie obuwie bylo. Jest tam obecnie remoncik.

MASZ RACJĘ I DO TEGO PRZYCZEPILI NAPISY ROSSMANN Z LOGIEM

A jednak z tylu RTV równiez buduje sie Rossmann...

Rossmann w Wejherowie będzie miał otwarcie 30.06, w środę, widziałam ogłoszenie :)
Przedwczoraj widziałam też, jak wyładowywali ciężarówę z kartonami opisanymi "gratisy" :) Ciekawe, czy będą mieli jakieś fajne promocje na otwarcie.

Inne tematy z forum

Trening siłowy w ciąży (6 odpowiedzi)

Witajcie. Jestem w 9 tygodniu pierwszej ciąży. Do tej pory ostro trenowałam - treningi siłowe -...

Trampolina- jaki rozmiar wybrac? (17 odpowiedzi)

Hej, mamy w planie kupic trampoline,ale zupelnie nie wiemy jaki rozmiar kupic najlepiej,sa rozne...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (117 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...