Ogladalyscie kreacje ze str tego nowego salonu z Osowej?? Art suknie czy jakos tak? Jesli tak, jak wrazenia?
00
Re: nowy salon-jak sie podobaja kreacje?
monti11
(17 lat temu)
a znasz dokladna strone?
00
agusp
(17 lat temu)
a to jest to hanna-janina cos tam...? na stronce wygladaja fajnie, trzeba bedzie sie wybrac:) tylko zastanawiam sie co to za suknie i skad...szukalam po nazwach w internecie i nie znalazlam tych sukni nigdzie.....
00
agusp
(17 lat temu)
http://www.suknie-hannajanina.pl/
00
różyczka
(17 lat temu)
to sa chyba niby jakies francuskie czy cos takiego...:/
pare fajnych by sie znalazlo, bo niektore sa baaaaardzo dziwne, nowy salon...moze beda jakies promocje...:)
00
belinda
(17 lat temu)
nie bylam jeszcze w tym salonie ale z tego co wiem suknie sa w wiekszosci z francji. Wlascicielka jest mama mojej kolezanki i dopiero rozkrecaja biznes :)
00
monti11
(17 lat temu)
nie wiesz jakie maja ceny
00
MiA_2008
(17 lat temu)
calkiem ladne te sukienki (przynajmniej te na ktore starczylo mi cierpliwosci by poczekac az sie zaladuja ;)
takie nieopatrzone jeszcze :)
00
belinda
(17 lat temu)
jak sie pytalam kolezanki (nie wiem na ile to uzgodnila z mama (wlascicielka)) to wypozyczenie mialo byc w cenie okolo 500 - 700zl
00
różyczka
(17 lat temu)
ciekawe po ile beda na sprzedaz, bo wypozyczenie nie drogo
00
Delka
(17 lat temu)
moim zdaniem warto sie tam przejsc. podoba mi sie promocja: jesli kupisz lub wypozyczysz sukienke - wypozyczenie sukienki wieczorowej gratis- moze sie przydac na poprawiny:))
00
różyczka
(17 lat temu)
ten salon startuje chyba w walentynki, zawsze mozna w ramach swieta przejechac sie tam z ukochanym hehe:)