nudności po grypie jelitowej

Jak długo mogą utrzymywać się nudności i bóle żołądka po grypie żołądkowej?

w zeszłym tygodniu skoczyłam chorować a nudności i ból w nadbrzuszu utrzymują się do tej pory? Czy to normalne? Nie mam czasu żeby iść do lekarza bo po chorobie mam zaległości w pracy do odrobienia co mogę robić żeby mi przeszło?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: nudności po grypie jelitowej

nie wiem w sumie co jest dobrym lekarstwem w oczach lekarza albo innych osób.Mi osobiście bardzo pomogła zimna pepsi jak czułam że już jest na tyle zle to piłam pepsi zimną z lodówki kilka łyczków tylko...nie powiem sporo przez te dni jej wypiłam ale o wiele lepiej się po niej czułam ;) szybkiego powrotu do zdrowia życzę bo wiem jakie to męczące.

Wątek sprzed 5 lat ale mam pytanie czy wtedy ten ból przeszedł mam to samo grypa minęła a silny ból żołądka i nudności zostały pozdrawiam

przy grypie jelitowej to jest raczej normalne, ona właśnie tak się przejawia.

Może to nie była grypa zwykła, wywołana wirusem, może była wywołana przez bakterie np. Jeresinię. Jeżeli to będzie trwało bardzo długo, zbadaj krew na ta bakterie. Nieleczona potem daje różne objawy, np. Jak u mnie bóle stawów. Lekarze tego nie badają, mi wyszło przewlekłe zakażenie przez przypadek, prawdopodobnie kilka/kilkanaście lat temu się zaraziłem.

leczyles te jersinioze po tak dlugim czasie? czym Cie leczono?

Mi wyszła razem z boreliozą. Brałam 18 tygodni na wszystkie choroby naraz odpowiednie antybiotyki, teraz zioła. Nie wiem, czy wyleczyłam, na razie nie ma sensu robić badań, bo wyjdą zakłamane.

To jest bardzo wycieńczające dla organizmu więc czasem powikłania mogą się utrzymywać dłużej. Jeśli nie przejdzie chyba jednak trzeba będzie odstawić zaległości w pracy na dalszy plan bo jednak zdrowie jest najważniejsze. Jak będziesz czuć dyskomfort spowodowany bólem i nudnościami to raczej na pracy się nie skupisz poza tym życie Ci to uprzykrzy.

Prawda. Ja bym już poszła do lekarza. Pepsi jest dobra, ale coś dlugo Cię trzyma...

Pewnie to niedoleczona grypa... ja ponad tydzień się męczyłam.

Inne tematy z forum

Jakie afrodyzjaki polecicie? (4 odpowiedzi)

Mianowicie zbliża sie rocznica ślubu moja i żony. Planuę specjalinie to jakoś przygotowac (...

onkologia na Zaspie?? (12 odpowiedzi)

jaka jest Wasza opinia na temat oddzialu onkologicznego na Zaspie. Pilnie potrzbuję informacji na...

Czy ktos brał tabletki Perfect Bust (6 odpowiedzi)

Czy ktoś moze brał tabletki prefect bust na powiekszanie piersi?