nurkowanie dziecka
Na zajęciach z Panem Waldemarem uczestniczył mój 8-latek, który los chciał iż się załapał (choć był na liście rezerwowej ze względu na wiek). Mimo pewnych obaw iż może za młody, poradził sobie wyśmienicie, w ogóle nie odbiegając od starszych, przygodę przeżył mega pozytywnie, i cały dzień wspomina i żałuje że było za krótko- 2 godzinne zajęcia zbyt szybko mu minęły ;) Dodatkowo zdjęcia pod wodą są pamiątką na całe życie - za to też mega pozytyw !!!
Instruktor miły, ciepły, dzieciaki go kochają, i rodzice zresztą też. Pan Waldemar serdecznie zapraszając mnie na wykład teoretyczny razem z dzieckiem, a nast. przygodą nurkową mego syna- zaraził wielką ochotą i mnie (a ja opowieściami małżonka) tak więc na pewno spróbujemy i my ;)
Instruktor miły, ciepły, dzieciaki go kochają, i rodzice zresztą też. Pan Waldemar serdecznie zapraszając mnie na wykład teoretyczny razem z dzieckiem, a nast. przygodą nurkową mego syna- zaraził wielką ochotą i mnie (a ja opowieściami małżonka) tak więc na pewno spróbujemy i my ;)