obrączki dwukolorowe

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Cześć. Proszę bardzo o jakies opinie na temat obrączek dwukolorowych.Słyszałam ze nie można ich potem powiększać?Czy to prawda?Tak nam sie podobają obrączki dwukolorowe ale jak nie bedzie ich mozna potem powiekszyc to chyba bedziemy musieli sie zastanowic jednak nad jednokolorowymi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: obrączki dwukolorowe

W domu mam bardzo ciekawy artykuł wydrukowany z netu na temat tego, czym kierować się przy wyborze obrączek, na co zwracać uwagę itp. ale nie pamiętam z której stronki to wydrukowałam,
ale podobny artykuł jest na stronce http://www.netwesele.pl/obraczki/index.php - z tego co wyczytałam, najlepiej jednak kupić sobie klasyczne, półokrągłe, złote obrączki ;))
i takie właśnie sobie kupiłam ;) pozdrawiam

Witaj!! My may od pół roku 2 kolorowe obrączki, zamówiliśmy troszke większe myśląc o przyszłości. Są piękne i tylko nasze!!!

hym, to obraczki bedzie trzeba kiedys powiekrzyc?! a nie wiecie, jak to jest, czy dla sie powiekszyc jednokolorowe, ale we wzorki?

Ze wzorkiem nie da sie powiekszyc. Można powiekszyć tylko zwykłe złote! Ale przecież masz 10 palców!

taaa, 10, w sumie 20, jak nie bedzie obraczka po jkims czasie pasowac na palce reki, zawsze pozostaja palce stop ;)

Mi zdecydowanie najbardziej podobają się dwukolorowe i takie na 100% będziemy mieli. Pozdrawiam

http://www.obraczki.com.pl/pl/nielog/obraczka.php?id=25&menu=1&str=0&strona=4&Waga=&Rodzaj=2&Rodzaj_more=&Popularnosc=
a co myslicie o takich obrączkach? Nam sie te bardzo podobają i takie sobie kupimy.

bardzo ładene te obraczki,

a ile takak przyjemnośc kosztuje????

śliczne cudeńka !!! Bardzo mi się podobają.

para kosztuje ok 700-900 zł. Zalezy to od miejsca gdzie sie kupuje.Sprawdzaliśmy na Świetojańskiej w Gdyni to tam kosztują własnie 900 zł a u takiego złotnika na przeciwko głownego wejscia na Halę również w Gdyni ( tam jeste tez zegarmistrz) kosztuja ok 700 zł