obrączki

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czy ktos z Was, kto ma datę na przyszły rok, zastanawiał się nad wyborem obrączek. Przyznam że jest jeszcze dużo czasu, ale może ktoś z Was może polecić jakiegoś dobrego jubilera? Ja do tej pory byłam porozglądać się w 2 sklepach: Schubert i Apart, ceny w sumie bardzo podobne około 800-1000 za obrączki z białego i zółtego złota(bo takie mi się podobają), tyle że oferty różnią się kto ile znaków graweruje gratis.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: obrączki

hej
ja mam obrączkę a Apartu łączone złoto białe i żółte (pół na pół)
i stanowczo odradzam!!!!
już bym takiej nie wzieła!!! na 1000% tydzień po slubie damska obrączka zaczeła sie psuć, na łączeniu wyszły jakieś wady!!! do reklamacji odawałam ją 2 razy w ciągu 2 m-cy ( w lipcu miałam slub) , na reklamacje czekałam prawie 2 m-ce!!!
radze ci albo nie kupuj łączonej kolorami!! chyba, że już bardzo chcesz ale nie kupuj jej w Aparcie!!
pozdrawiam

Ojej, a ja też chcialam w Aparcie... Tam mi się podobają..

Jak na razie mam pierścionek zaręczynowy z Aparta- dwukolorowy- tzn lączone biale i żólte złoto. Muszę przyznać, ze jestem nim zachwycona- do tego robię w nim dużo rzeczy (typu mycie, pranie, zrywanie pomidorów czy ogórków, czyszczenie i siodłanie konia, macham widłami z sianem i słomą) a więc nie noszę go tylko rekreacyjnie- i nic się nie dzieje, jest nadal piękny i blyszczący a miejsca lączenia zlota są jak nowe!!

Moze ktoś jeszcze ma doświadczenia z Apartem??

My z żoną mamy takie obrączki ponad rok i poza zarysowaniami na mojej nic sie z nimi nie dzieje. Wybraliśmy je w salonie Apartu, przy odbiorze gratis wygrawerowano nam nasze imiona i datę ślubu. Ceny dokładnie nie pamietam, ale ok 1000zł za dwie (cena też zależy od rozmiarów, wagi itd..). Nowe wyglądaja super efektownie, żadne inne ich nie przebiją. Zanim je kupiliśmy objexdziliśmy chyba wszystkie sklepy jubilerskie i na koniec wrócilismy do Apartu po te łączone poł na pół złoto żółte i białe. Wszystkim polecam i pozdrawiam.

polecam jubilera w Rumi "gepard",z mezem kupilam standardowe beczulki ok 6mm, czyli nie takie cienkie i komplet kosztowal nas 420zl.!!!grawerka gratis!gram zlota kosztuje 45zl,i taniej nie znalazlam

a dlaczego wszyscy się uparliście na białe i żółte złoto?? My braliśmy ślub w sierpniu i mamy obrączki łaczony tytan ze złotem i też cudnie wyglądają a cenowo taniej nas wyszło niż gdybyśmy kupowali standardowe. Namiary na tytan dostaliśmy tu na forum i jesteśmy bardzo zadowoleni.