obrączki tytanowe

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Czy ktos z forumowiczów wie gdzie w Trójmieście mozna kupic obrączki tytanowe?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: obrączki tytanowe

Kruk

w yes ostatnio widziałam duzy wybor

hadrys

gosiksz napisał(a):
> hadrys

hadryś w trójmieście?gdzie?

Popieram - Hadryś ma cudne obrączki

Ja tez popieram... ale pytam gdzie mozna kupic jego obraczki w trojmiescie...zalozycielka watku pyta o obraczki tytanowe dostepne w TROJMIESCIE... a tu zdaje sie "hadrysia" nie ma...

5-18 marca 2006 odbęą się w Gdańsku na ul. Beniowskiego
Międzynarodowe Targi Bursztynu, Biżuterii i Kamieni Jubilerskich

może tam coś znajdziesz,
koleżanka mi mówiła, że będzie dużo wystawców

nie kupuj w żadnych sklepach w Trójmiesie bo przepłacisz nawet 600 zł. My zamawialiśmy u Adama Hadrysia w Tychach. Przysłał po miesiącu, moja obrączka była ok, ale mojego narzeczonego była za duża, odesłalismy do Hadrysia, który w ramach gwarancji zrobił nową pasują ca idealnie, dołączył do tego certyfikat powtwierdzający czystość tytanu i złota, oraz specjalna gąbkę do czyszczenia matowych obrączek. Grawerowanie w środku obrączki jest gratis. a współpraca z
Adamem Hadrysiem jest rewelacyjna - oby więcej takich sprzedawców.

Dodam, że my za swoje obrączki zapłaciliśmy 1.000 zł, a te same w Kruku (który kupuje te wzory od Hadrysia) byłyby droższe o 600 zł!!!! Więc jesli chcesz przepłacić to idz do Kruka, jeśli chcesz mieć oryginalne i tanio to wejdz na strone Adama Hadrysia, wybiez wzór i sobie zamów, on Ci je przysle i przy odbiorze zapłacisz.

pozdrawiam

Obraczki tylanowe (bardzo piekne) ogladalam w Aparcie w Carefurze na Morenie. Cena jednej to od 1500 - 3000zl !!! Bardzo drogie ale slicznei ciezkie.

Dziękuję za wszystkie podpowiedzi. Też na początku myśleliśmy o Hadrysiu ale zastanawiam sie jak to jest kupić obrączki na odległość...? Stąd pomysł poszukania w Trójmieście, bo można obejrzeć z bliska, przymierzyć... No właśnie, skąd znaliście rozmiary swoich palców..?

obrączki tytanowe znajdziesz również w Jubirexie w Realu, cena jednej to około 280 - 400 zł. Tanie są również na http://www.skarabeusz.com.pl/skarabeusz_oferta.php?oferta=1

ale jedna moja rada- zanim zamówicie przez internet idźcie gdzieś koniecznie przymierzyć! My oboje byliśmy zakochani w tytanowych obrączkach dopóki na założyliśmi ich na palce.... hmmm... u nas wyglądały jak nakrętki od śrubek....

Jesli są dobrze zrobione to takie obrączki wyglądają wyjątkowo, a nie jak nakrętki od śrubek, ale fakt faktem obowiązkowo trzeba określic rozmiar obrączki przez zamówieniem przez internet.

ja mam obrączkę tytanowo - złotą - od 4 czerwca:) kupiłam ją w skarabeuszu - na stronie internetowej. Wczesniej zadzwoniłam do nich, własciciel jechał akurat w strone Gdańska i przywiózł do pokazania cała kolekcje. Sa piekne. Polecam

moze jakis adres internetowy skarabeusza? bo po samej nazwie trudno znalezc.

Dziewczyny a dajecie sobie zrobic grawer na obraczkach??? Jak tak to co chcecie miec napisane?

obraczka napisał(a):

> moze jakis adres internetowy skarabeusza? bo po samej nazwie
> trudno znalezc.

Pisałam już wyżej :)

http://www.skarabeusz.com.pl/skarabeusz_oferta.php?oferta=1
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0