obsługa

Nie korzystałam nigdy z żadnych usług salonu (mam od lat swoją panią do której chodzę), ale kilka razy byłam na solarium u więcej nie pójdę. Panie pracujące w salonie są mega nie sympatyczne. Raz kiedy weszłam nie widziałam nikogo na recepcji, zaczęłam się rozglądać i wtedy usłyszałam z końca salonu jak ktoś się drze -pani na co?!. Podkreślam, że korzystam z usług kosmetyczki czy fryzjera i w życiu nikt ze mną nie rozmawiał drąc się, pozatym co to za pytanie "pani na co "?.Innym razem ponownie zostałam "powitania "(nigdy nie słyszałam dzień dobry) przez pół salonu i na moje pytanie czy mogę skorzystać z solarium pani coś bąknęła do klientki i obie zaczęły się śmiać. Poziom żenujący, niestety ładne wnętrza to nie wszystko.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: obsługa

Droga Pani Agnieszko, Jest nam bardzo przykro widzieć taką opinię z takimi niemiłymi stwierdzeniami. Ma Pani prawo oczywiście twierdzić iż obsługa jest niemiła - ale wydaje się nam, iż wizyta w solarium nie powinna określać walorów osobowych naszego personelu. Pragnę wytłumaczyć iż kosmetyczka obsługująca klienta w pomieszczeniu zabiegowym nie jest w stanie być w tym samym czasie przy recepcji.stąd próba komunikacji 'z daleka'. Zapewniam Panią iż kosmetyczki pracujące nie mają w nawyku ''drzeć się do klienta'' ani też skąpic im tak ważnych słów jak ''Dzień Dobry''. Co do ostatniego zdania - proszę nie brać rozmowy klienta z pracownikiem tak dosadnie - zapewniam Panią iż kosmetyczce nie przeszło nawet przez myśl aby się z Pani naśmiewać razem z klientką ponieważ ''chciała Pani skorzystać z solarium''. Nie sądzę aby było w tym cokolwiek śmiesznego. Mam nadzieję iż moja odpowiedź będzie dla Pani choć w części satysfakcjonująca, chciałabym dowieść iż kosmetyczki są tak samo profesjonalne i eleganckie w swoim zachowaniu jak i wymienione przez Panią wcześniej wnętrza. Pozdrawiam D. Andryszewska
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 10

Re: obsługa

No dobrze,więc to Pani tam była a nie klientka:)Tym bardziej,że wcześniejsze komentarze potwierdzają,iż panie kosmetyczki lubią sobie poplotkować i poobgadywać . Na recepcji powinna siedzieć recepcjonistka a nie kosmetyczka, a jeżeli macie Państwo w ofercie solarium to jest ono równie ważne co wszystkie inne zabiegi,mimo że dużo mniej się za to inkasuje.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0