ochroniarze - bandyci !!!

W sobotni wieczór odwiedziłam Contrast ze znajomymi no i tragedia ochrona się nie popisała! Wyrzucili faceta z pubu nawet się nie awanturował a jednak poleciał w ich nowe kwietniki :/ chcąc wrócić po swoje rzeczy bez słowa dostał gazem po oczach i jeden niewysoki ochroniarz kopnął go w plecy tak mocno, że facet poleciał na metr. Żeby było mało wylądował na ziemi ale zbyt blisko wiec przerzucił go brutalnie na ławki!!! Tak się nie robi tak brutalna reakcja była totalnie nie potrzebna facet, który wyleciał był po prostu bardzo pijany i jak na moje nie powinni go traktować jak śmiecia. Zdecydowanie odradzam ten lokal bo w przypadku kiedy ktoś nawet bez awantur przesadzi z alkoholem, z resztą który tam głównie sprzedają na odchodne jeszcze cię pobiją. Bardzo się zraziłam do tego miejsca i na pewno będę odradzać w przyszłości a kiedyś to na prawdę był miły i przyjazny lokal :/
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ochroniarze - bandyci !!!

nie pierwszy i nie ostatni raz tak robią bo przecież im wolno??? tak zwykle zachowuje sie osoba na "stanowisku" majaca jakas wladze, ktora w spoleczenstwie w bialy dzien juz sobie nie daje normalnie rady i gnebi ludzi wieczorami kiedy "moze"
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mnie tylko dziwi dlaczego nikt w takiej sytuacji nie zadzwonił po policjie... tej całej "ochronie" się nudzi wiec czemu się nie wyżyć jak można...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

nigdy w życiu nie widziałam takich sytuacji, jedyny minus to brak koncertów których kiedys było od groma...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

w Contrascie policja stoi. wezwiesz swojego na swoich :/
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale chyba można coś z tym zrobić oni są dla nas a nie my dla nich możne jakaś słodka prowokacja dawno nie było afer z udziałem policji
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Bardzo nieprzyjemna ochrona. Sam byłem świadkiem jak w zeszłą sobotę ustawiały się kolejki do toalety damskiej i jedna dziewczyna z rozpaczy próbowała skorzystać z męskiego. Ochroniarz kazał jej wyjść a jej przyjaciel zapytał dlaczego nie może skorzystać i wtedy został potraktowany bardzo nierzczecznie włącznie z groźbą wyrzucenia z knajpy. Aż się nieprzyjemnie to oglądało. Właściciel knajpy ewidentnie powinien przytemperować trochę to towarzystwo
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziekuje za ostrzezenie.Chcialem tam pobalowac ze znajomi z zagranicy ,ale wole z daleka od bandytow .wlasciciel pewnie tez taki sam wiec bede omijal ten lokal z daleka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0