oddam malego kotka w dobre rece

Temat dostępny też na forum: Wejherowo
witam!
mojej siostry kotka spodziewa sie potomstwa niewiemy ile tego bedzie niestety i niestety my niemozemy zatrzymac malenstw poniewaz siostrzeniec i ja mamy alergie dlatego poszukujemy osob ktore wezma i zajma sie potomstwem zuzy kotki ktora wyczuwa alergikow i ich unika i dzieki temu jeszcze zyjemy niechcemy ani zabijac malenstw ani wyrzucac na smietnik dlatego sprawa jest powazna i czekam na powazne osoby najlepiej z wejherowa bo tam malenstwo/a przyjdzie/da na swiat kochamy koty ale niestety alergia niepozwala nam ich trzymac a takie malenstwa beda chcialy nie tylko karmienia ale czulosci ktorej ze zwgledow zdrowotnych niemozemy zapewnic niestety niemozemy powiedziec kiedy nastapi dzien w ktorym zuza zostanie mama bo juz od jakiegos czasu szuka w okolicy granicznej w wejherowie miejsca gdzie urodzi pozdrawiam wszystkich milosnikow zwierzat

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: oddam malego kotka w dobre rece

jak sie urodze poprosze maila :) najlepiej ze zdjeciami. znam pewna pania, ktora szuka malucha;)))

Re: oddam malego kotka w dobre rece

niestety malenstwa nieprzezyly urodzily sie 4 ale 3 byly za slabe i zmarly zaraz jak siostra pojechala do weterynarza a jednego trzeba leczyc i musi zostac z matka i tak zuza jest w falalnym stanie i szuka pozostalych:(((

Inne tematy z forum

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

Jak bezpiecznie inwestować na forex? (38 odpowiedzi)

Witajcie. Chętnie wymienię się doświadczeniami, a bardziej usłyszę Wasze porady, bo sam zamierza...

Rękodzieło, pasmanteria (5 odpowiedzi)

Hej, gdzie znajdę dobrze zaopatrzoną pasmanterię? Dopiero rozpoczynam przygodę z dziewiarstwem :)