oddam...

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
- Plantex - na kolki, wzdęcia, całe opakowanie, 10 saszetek, termin ważności do listopada 2010.

- puder na odparzenia Nivea Baby - używany kilka razy, jest prawie całe opakowanie, termin ważności do grudnia 2011.

- krem przeciw odparzeniom Nivea Baby - próbka, prawie cała

i jak by któraś chciała lakier do włosów Nivea diamond gloss, nieużywany, dostałam w zestawie pod choinke i tylko leży i się kurzy.

Jeśli ktoś coś chce to pisać :)
najlepiej ze stogów
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: oddam...

wzięłabym puder, gdzie odbiór

tylko na stogach

np przy rossmanie

http://forum.trojmiasto.pl/?act=show_topic&topic=147259&c=1&k=16#fs

W tym wątku zamieszczałyśmy ogłoszenia osób potrzebujących. Ostatni wpis zawiera maila z prośbą o pomoc, którego dostałam kilka dni temu, może będziesz chciała oddać rzeczy tym właśnie ludziom.

oddam komukolwiek :) bo mi to niepotrzebne, tylko niech ktoś się po to zgłosi :)

j abym wzieła lakier do włosów.jest jeszcze aktualny?podaje mojego maila monic1977@wp.pl

tak, aktualne :)
możemy sie umówić gdzieś na stogach, od poniedziałku do piątku w godz 11-14, napisz gdzie, kiedy i o której ci pasuje to go oddam :)

jesli ktos cos chce lub zna kogos komu by sie przydalo, to piszcie, umowimy sie i oddam, bo szkoda wyrzucic do smietnika.

mozecie pisac tez na sayla84@o2.pl

Inne tematy z forum

Apteka Elżbietańska (3 odpowiedzi)

Wita. Czy ktoś może wie, czy po remoncie w przychodni od strony wejścia dla dzieci wróci Apteka...