na poczatku jak powstala galeria przymorze i perwszy raz jadlam pizze z 33 to bardzo mi smakowala i wolalam od nich zamawiac niz (o wiele lepszego na chwile obecna) ze "skrzypka". zdanie zmienilam zamawiajac makaron carbonara-odgrzany stary makaron, troche mieska i duza ilosc tluszczu. ostatnio z chlopakiem ze wzgledu na pozna pore zlozylismy zamowienie na kebab i nazwy nie pamietam ale cos w stylu placka cyganskiego, chlopak mimo ze lubi zjesc i nie przeszkadza mu zbytnio jakosc potrawy :) nie zjadl wszystkiego a ja tylko posmakowalam placka i poszedl w kibel, placek byl w srodku surowy,gulasz podejrzewam ze mial pare dni, wszystko bylo wrzucone do pojemnika na wynos i predzej wygladalo jak resztki dla psa niz danie.jestem mega wk***** bo kasa wyrzucona w bloto, czlowiek jest glodny i nie dosc ze dlugo trzeba czekac (ok. 1 godziny) to na dodatek za to co placisz nie mozesz zjesc smacznie. mam nadzieje ze wlasciciel to przeczyta i przestanie oszczedzac na klientach albo mu zamnkna ta bude.