Obsługa to porażka (4) Zamawiałam pizzę zawsze na dowóz i nigdy nie było problemu z interpretacją... Paulina pyszna pizza (2) praktycznie cala ekipa sie zmienila, lokal zostal przeniesiony w inno... justyna duuuzzza poprawa (2) pizza smaczna obsluga mila dostawa szybka. piZzeriia godna polecenia. tatus
nie to zebym bronila ale,,, (1) W ulotce jest wyraznie ze znizka powyzej 60 zl. A o znizce studenckiej trzeba... rozalia Żart (1) Kiedyś jedna z lepszych pizzerii,dziś miałam okazje zamówić najpaskudniejszą... Ja CO TO ZA GNIOT!!! (1) Ostatnio zamówiłam dwie margherity. Już sam wygląd pozostawiał wiele do... żarłok ... (1) http://pizza33.pl/firmy10.htm 10% rabatu dla firm. Jednak jak przypomniałem... Niezadowolona firma PORAŻKA (1) Zamówiliśmy naleśniki zapiekane z serem, z oddziału Rudniki, nie dość że... Bartek NIE POLECAM!!! (1) Zamówiłam 2 pizze, i oczywiście przyjechały ale dwie inne.. z wielkim... Asia Jarek - opinia (1) zamówiłem pizze ostatni raz przyjechała po dwóch godzinach na dodatek zimna... Jarek super pizza (1) Polecam!!!!! Fruzia Polecamy (1) Zamówiliśmy kiedyś pizzę w oddziale na chełmie i byliśmy bardzo... Krzszytof K barszcz ukraiński (2) Zamawiałam na obiad zupę - barszcz ukraiński - nie wiem od kiedy do barszczu... ania Chełm (1) - jedzenie zimne - frytki gumowe - nie ma sosu który miał byc do dania -... Paweł Galeria Przymorze (1) Nie polecam przede wszystkim ze wzgledu na obsługe. Jedzenie byłoby całkiem w... Asika Tragedia pizza bez sera (1) Ludzie nie zamawiajcie tego g......a, tego nie da śię jeść,pizza bez sera a... Miras Paskudne naleśniki (3) Czas oczekiwania na jedzenie 1 h 4 0 minut podczas gdy osoba przyjmująca... Justyna Galeria Przymorze (1) czas oczekiwania (zamowienie na tel.)1.5 godz,mialo byc do godziny.Jak juz... Piotr 9.5/10 (1) Nie wiem ludzie co wam się w tej pizzy nie podoba, ale jeżeli chcecie w... Stały klient jestem zdegustowany (1) pizza nie taka jaką zamawiałem ,prosiłem ser na wierzchu,był pod spodem... Agro_Kolce@op.pl