GALERIA PRZYMORZE (1) Jesteśmy po konsumpcji z Pizzerii 33, po oczekiwaniu (na miejscu) na pizzę 40... Zniesmaczeni i pokrzywdzeni. odradzam!!! moze na miejscu lepiej przyrzadzaja ale na wynos to jest totalny syf!!! (1) na poczatku jak powstala galeria przymorze i perwszy raz jadlam pizze z 33 to... niewazne dowóz po 2h (1) Nie polecam. Przynajmniej oddziału na Chełmie, pizza miała być do godziny... Kapturnik
TRAGICZNA OBSŁUGA (1) Zamawiałam w tej pizzeri bardzo często-kilka razy w miesiącu. Zwykle wszystko... pszczolka54 Dramat!!!!!!! (1) Tak więc zamówiłam pizze i kebaba przez telefon. Nie dosc ze pani przez... Monika masakra (1) chińszczyzna to nic innego jak sos ze słoika słodko-kwaśny z gotowanym... kaj Polecamy (1) Dzisiaj zamówiliśmy na telefon pizzę i danie obiadowe.Czekaliśmy niespełna 45... Małgorzata Paskudne! (1) Chyba nigdy w zyciu nie jadlem tak ochydnego obiadu:/! Mieso niedopieczone,... Marcin Aga - opinia (1) Pizze nie dość że dotarła dopiero po ponad godzinie, to w dodatku zimna !... Aga spalona pizza i menager niekompetentny (1) Zamówiłam pizzę otrzymałam po 1:10 h w dodatku pizza z przypalonym serem... lililili1 Raczej nie polecam... (1) Czas oczekiwania długi ale do zniesienia, bo zostałem o nim poinformowany.... Przemek ochyda (1) Najgorsza pizza jaką kiedykolwiek jadłem. Bez dodatków za które zapłaciłem.... Krystian Reklamacji nie uwzgledniaja (1) Zamowilem pizze duza na grubym ciescie ale dostalem na cienkim (doplata... xxx Super jedzonko!!!!!!!! (1) Często jadam w Galerii Przymorze, czasami na Rzęsnej a do domu zamawiam... Misia Mieszane uczucia... (1) Pierwszy raz postanowiłam zamówić pizzę z lokalu na Chełmie. W sobotę mają... perlee REWELACJA (1) przyjechaliśmy z Krakowa. Nocowaliśmy w hotelu koło pizzerni 33. Jedliśmy u... Goście z Krakowa Niedobra (1) Nie polecam tej pizzy. 3 podstawowe przyczyny: 1. Za słona 2. Niedobry ser 3.... Kamila zdecydowanie nie polecam (1) Drogo i niesmacznie. Zamawialiśmy z dziewczyną karkówkę z grilla - była... lothar Szczerze odradzam !!!!!!!!!!!!! (1) Witam. Byłem dzisiaj z dziewczyną na zakupach w Galerii Przymorze i... martink Coś STRASZNEGO (1) dosyć czesto zamawiałam pizze do domu i jadłam na miejscu. to jest cos... Michalinka