odradzam!!!

Temat dostępny też na forum: Agrotexim
Robią dobre pierwsze wrażenie i na tym koniec. Są wyjątkowo niesolidni i nierzetelni. W razie reklamacji przestają się odzywać. W razie ustaleń ustnych np. rodzaju roślin- wszystkiego się wyprą. Nasadzili mi rośliny rosnące wzwyż zamiast płożące, truskawki zamiast poziomek, inne kolory kwiatów. Nie potrafią prawidłowo zamontować nawadniania, a elektryczność to porażka - kable bez żadnego zabezpieczenia leżą bardzo płytko w ziemi (10-15 cm!!!). Nie można wsadzić ani przesadzić niczego bez ryzyka uszkodzenia elektryki. W żadnym wypadku nie można umawiać się z nimi na pielęgnację ogrodu. Ze względu na to, że nie przynosi im to tak dużych dochodów jak wykonanie całego ogrodu, przyjadą jak już naprawdę nie będą mieli nic do roboty. Można dzwonić do nich po kilkadziesiąt razy i za każdym razem usłyszy się bajeczkę: że są zajęci zakładaniem nowego ogrodu i przyjadą jak tylko skończą, że prognozy są niepomyślne i ma padać, że akurat są za granicą i odezwą się zaraz po powrocie. W tym czasie wszystkie rośliny zostaną doszczętnie zniszczone przez szkodniki, więc chcąc nie chcąc trzeba samemu kupić odpowiednie środki i dokonać oprysku. ODRADZAM!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: odradzam!!!

Pani Anno ... nie dość że nie lubi Pani płacić za usługi, w trakcie prac zmienia po kilka razy decyzje odnośnie roślin. Wiem że i święci panscy by z Panią nie wytrzymali. I nie chodziło tylko o pieniądze.
pozdrawiam
Kossowski/ właściciel - AGROTEXIM
tel. 503 359 833
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Też miałem "przyjemność" wykonywać usługę u tej pani. PORAŻKA !!! Wymagania ma jak hrabina Potocka a tłuk pierwszej wody !!! Braci ogrodnicza - OSTRZEGAM przed tą panią i jej ogrodem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Oj Panie wlascicielu, niepotrzebnie Pan sie uniosl i obsmarowal pania Hrabine drugi raz jako niby inny wlasciciel firmy ogrodniczej - to samo IP sie wyswietlilo za drugim razem, wstyd - a ja sie zastanawiam czy skorzystac z Waszych uslug, bo macie ciekawe zdjecia na stronie z realizacji.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

kto sie oszustem urodził musi oszustem umrzec.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mam takie wrażenie że coś jest nie tak skoro człowiek podpisał się z imienia i nazwiska podając numer telefonu .... chyba prawda leży po stronie wykonawcy ...........
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zgadzam sie z pin 21, dlaczego szanowna Pani oszukana nie poda swoich danych, czego sie boi i co ukrywa. Uwazam ze skoro ktos chce wyrazic swoja opinie poninien sie jej nie wstydzic i sie przedstawic jak uczynił to pan właściciel Kossowski a pani Oszukana powinna zostac ukara za bezpodstawne oskarrzenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum

PW - ocena (3 odpowiedzi)

Jeśli chcesz skorzystać z usług firmy Wodnik z Sopotu spisz szczegółową umowę wykorzystując nazwy...

DJT - ocena (3 odpowiedzi)

Firma jest niesolidna. Zatrudnia przypadkowe osoby nie mające doświadczenia i pojęcia o...