odradzam!
Moje auto trafiło do nieszczęsnego Auto - Alp na początku lutego, po niewielkiej stłuczce. Do polakierowania była maska i błotnik oraz zderzak, który dodatkowo wymagał sklejenia. Dodatkowo zażyczyłem sobie szczegółowej konserwacji podwozia, profili zamkniętych i zaspawania przyrdzewiałego progu.
Auto wróciło do mnie po 4 dniach. A więc niesamowicie szybko.
Panowie z Auto Alp niestety odwalili całkowitą fuszerę. Nie dość, że auto odebrałem usyfione wewnątrz i zewnątrz (a czytałem, że podobno oddają autka czyściutkie), to jeszcze robota została wykonana na zastraszająco niskim poziomie jak na to, co obiecują opinie i sami panowie.
Błotnik prawy polakierowany został wręcz tragicznie - pod światło widać plamy i rysy po niedokładnym oczyszczeniu powierzchni, na masce oprócz tego mam czarną plamkę. Panowie połamali mi 3 z 5 zaczepów przy grillu, nie przyznając się do tego! Dopiero, kiedy pojechałem do nich z reklamacją, potwierdzili to. Kierunkowskaz w zderzaku podobnie - przymocowany na "trytkę".
Pomimo niby gwarancji na konserwację podwozia na 2 lata, już po miesiącu na progach zaczął pojawiać się rdzawy nalot.
Oddając auto do Auto Alp miałem przekonanie, że oddaję je w dobre ręce. W końcu tyle pozytywnych opinii! I tu dałem się nabrać.
Jeżeli więc, czytający to, zastanawiasz się nad pojechaniem na ulicę Suchą 31, to radzę Ci - zastanów się dobrze...