ogólne uwagi

Witam! 5-02-2012 odwiedziliśmy ze znajomymi Klub. Byliśmy bardzo zaskoczeni nowym wystrojem, . Z koncertu byliśmy bardzo zadowoleni, był piękny i naprawdę na dobrym poziomie, doskonała akustyka brawo. Ale jak zwykle nie ma samych pozytywów.Po pierwsze szatnia, że płatna to można przełknąć, w jednych lokalach jest płatna w innych nie, ale ceny za przechowanie plecaka, czy torby ( sama nie chodzę z plecakiem) to z księżyca wzięte kwoty. Wiem, ze szatnię prowadzi inna firma ale....., Ponieważ Klub nie posiada palarni, w mróz trzeba wychodzić na zewnątrz, i tu następna niespodzianka cenowa, za każde wzięcie na chwilę płaszcza z szatni aby móc wyjść na papierosa na mróz płacimy następne 3 zł. parę godzin w klubie i 3 papieroski możemy sobie przeliczyć ile pieniędzy zostawimy w szatni. Powiem uczciwie, ze z czymś takim pierwszy raz się zetknęliśmy.To już przesada!!!! obsługa - kelner, który nas obsługiwał był powolny, przy ponownym zamówieniu po prostu o nim zapomniał , barman zapomina równie co się u niego zamawia czy z lodem drinki czy bez. Jeżeli przyjdziemy ponownie to może w lecie i mam nadzieję, że obsługa będzie nowa
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu:

Witam serdecznie Pani grokasia13,

chciałbym Panią przeprosić za wszystkie niedogodności, które spotkały Panią, a jednocześnie dziękuję za cenne uwagi. Mam nadzieję ,że przy wsparciu naszych Gości uda się coraz wyżej podnosić poprzeczkę świadczonych przez nas usług. Teraz postaram się wyjaśnić kilka spraw, o których Pani pisała.
1. Z najemcą szatni zostanie przeprowadzona rozmowa w najbliższych dniach, a jej efekty mam nadzieję będą odczuwalne dla naszych Gości.
2. Kelner, który Panią obsługiwał był, kelnerem tzw. dziennym (na dyskotekach są same kelnerki)po wielu godzinach pracy Jego refleks i percepcja były może nico zwolnione, co oczywiście nie zmniejsza Jego winy - otrzymał surową reprymendę. Wierzę, że taka sytuacja już nigdy się nie powtórzy.
3. Nowy barman był pierwszą noc na przeszkoleniu, szef baru został pouczony o bardziej dogłębnym szkoleniu swoich podwładnych - ta sytuacja na pewno się nie powtórzy.
Jeszcze raz gorąco przepraszam i mam nadzieję, że odwiedzi Pani nasz Klub w najbliższym czasie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Odpowiedź obiektu:

Bardzo dziękuję, za wyjaśnienia, na pewno jeszcze przyjdziemy na koncert i mam nadzieję, że wówczas będę mogła pisać o samych superlatywach. Pozdrawiam serdecznie grokasia13
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0