ogród sztuki gdzie sie znajduje?

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
szukam adresu ogrodu sztuki wiem ze jest w Gdyni ale jaka ulica?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ogród sztuki gdzie sie znajduje?

w Gdyni Chyloni są zdaje się, ale kurcze dokładnie nie wiem jaka to ulica - moja siostra ma od nich fotki :)

i jak te fotki wygladaja

Tak na prawdę to oni nie mają zakładu. Ja byłam u nich na spotkaniu i to było u właściciela w mieszkaniu. Gdynia Chylonia, ale dokładnie ulicy nie pamiętam. Najlepiej zadzwonić i się umówić na spotkanie. Pozdrawiam:)

ach ok zadz, a pokazywal jakies zdjecia Tobie, jak to wszystko wyglada

moja siostra ma ładne zdjęcia choć jakościowo mam wrażenie, że średnie bo było ostre słońce i ciężko było zrobić fotki i wszędzie mamy dziwne miny bo patrzeliśmy pod słońce :) ale dobry fotograf powinien sobie chyba z tym poradzić - pozatym te zdjęcia ogólnie mi się podobają, mieli fajne pomysły i gadżety :)

Tak oglądałam zdjęcia. Miał je rozłożone w 4 albumy: przygotowanie i błogosławieństwo , kościół, wesele i plener. Czy jakoś tak. Uważam że zdjęcia robią na prawdę super, no i ceny nie są wygórowane, jak u innych fotografów. Na stronie mają umieszczone przykładowe zdjęcia.

ok dzieki bardzo za inf

Przypilnujcie by szef był na Waszym ślubie. Bo o ile Wojtek robi dobre fotki to reszta dno.

Inne tematy z forum

SP 10 - opinie, jak w innych szkołach po przeniesieniu z 10? (10 odpowiedzi)

Wiem, że z tej szkoły bardzo często rodzice przenoszą dzieci do innych podstawówek. Jak sobie...

Chylońska 110 (38 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w dzielnicy, która ma doskonałą infrastrukturę. Dookoła osiedla znajdują się...