okap, dobry

Witam, mam śłepą kuchnię i szukam okapu,który bedzie dobrze zbierał opary ale przy okazji bedzie cichy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: okap, dobry

JA bym brał coś za 200-300 zł, każdy okap jest dobry a jak się boisz, że padnie to kup jakąś dobrą markę, np amica robi dobre okapy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mówisz o jakichś konkretnych modelach, bo ceny wyglądają zachęcająco? Jeśli możesz, podaj coś konkretnie.

Polecam firmę neo24.pl jest to sklep internetowy warty polecenia lub sklep na partyzantów Elmer tam doradzą Tobie co najlepiej kupić i mają dobre ceny . Jeśli chodzi o okapy w tych cenach to napewno nie polecam Amiki dość dobra marka to teka faber gorenie .

Amica robi okapy??? to ze maja logo nie znaczy ze je robia. Moj wlasnie taki podszafkowy za pare stow tylko robi halas, nic nie wciaga. Przymierzam sie teraz do Teki, Gorenje...ale na pewno nie Amica

zeby okap dobrze spelnial swoja funkcje musi byc zamontowany na odpowiedniej wysokosci nie raz juz widzialem dziwne wysokosci wszystko jest oczywiscie w instrukcji okapu a jak chodzi o glosnosc okapu to dobrze by bylo aby rura spiro byla o srednicy 150mm ...... pozdrawiam

z amicą raczej uważałbym ... słyszałem i czytałem wiele złych opinii, a głównie związanych z tym że robią problemy przy reklamacjach ...

a wracając do okapu - zerknij sobie w jakąś porownywarkę, np. okazje.info i znajdź okapy - będziesz mieć listę wieeelu okapów i będziesz miec możliwość wybrania zakresu cenowego, rozmiaru, wyglądu itp. itd , a jak już to zrobisz będziesz wiedzial o jaki model pytać sprzedawców :)

no to tak to mozna o kazdej marce powiedziec, ogolnie uwaza ze są w porządku..

Witam

Jeśli okap ma być wydajny i przy tym bardzo cichy to polecam z Falmeca grupę silnikową NRS.

Zapraszam do sklepu z kuchniami na Szadółkach.

http://www.arpipolska.com.pl

Informacja dla osoby piszącej o rurze spiro - do okapów nie stosuje się rur spiro, wytwarzających wibrację podczas przepływu powietrza, tylko gładkie rury.

Informacja dla osoby piszącej o sklepie internetowym - kupuj dalej przez internet, gdzie oczywiście nie ma obsługi mogącej udzielić rzetelnych informacji a potem na innym forum ponarzekaj jak to mało zarabiasz ;-).

Ja szukam cichego, bo ten co mamy to jak się włączy to strasznie go słychać.

firma Elmer na partyzantów 15 polecam miła obsługa człowiek zna sie na rzeczy potrafi doskonale polecić odpowiedni sprzęt . Sam od nich kupowałem lodówkę i jestem zadowolony

Z tym cichym okapem to zazwyczaj jest tak że im cichszy tym mniej wyciąga zapachów

Czyli co? Sytuacja nie do pogodzenia? A jakby się jeszcze chciało i cichy, i efektywny i na dodatek niedrogi?

Sam sobie odpowiedziałeś.

Inne tematy z forum

Armatura łazienkowa - jaką wybrać? (45 odpowiedzi)

Witam, jestem w trakcie remontu i obecnie zastanawiam się jakiej firmy armaturę łazienkową...

Gdzie kupić tanio żaluzje, plisy, rolety, firany, zasłony ? (82 odpowiedzi)

Z usług jakiej firmy warto korzystać w Trójmieście ? Chodzi mi o zakup rolet, żaluzji, firanek...

gdzie kupić rolety (84 odpowiedzi)

Witam, chcę kupić rolety na okna, takie gotowe bo są sporo tańsze niż robione na zamówienie,...