omijajcie szerokim łukiem totalny syf

podpisałem z nimi umowę na rok w którą wskład wchodził internet 20mb telefon oraz telewizja cyfrowa. w grudniu zeszłego roku byłem zmuszony się przeprowadzić do innego mieszkania.Z tego powodu musiałem przenieść moje usługi na inny adres i tu zaczeły się schody okazało się że mam pakiet promocyjny z czym wiąże się kara umowna i nie mogę bez niej zerwać umowy choć nie chiałem bo prosiłem tylko o przeniesienie usług na inny adres ale okazało się że nie prowzdzą tam swoich usług( UPC twierdzi całkiem inaczej)po kilku dniach dostałem list na którym bardzo małym drukiem było napisane że zmieniają dwa kanały w moim pakecie telewizyjnym i mogę zerwać bez kary z nimi umowę na telewizje. napisałem więc proźbę o zerwanie umowy na telewizje cyfrową bez kary a oni na to zerwali ze mną umowe na cały pakiet, muszę oddać im cały dekoder i zapłacić im karę 820zł oraz nie mam już prawa się odwołać chyba że w sądzie domyślcie się jaka była moja reakcja i zdenerwowanie na tych debi...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: omijajcie szerokim łukiem totalny syf

mam podobną sytuację w warszawie dziś właśnie wróciłem z BOK gdzie mnie poinformowano że rezygnacja z powodu zmiany miejsca zamieszkania była możliwa ale w ubiegłym roku a teraz wprowadzili jakiś aneks o którym mi nic nie wiadomo bo nic nie podpisywałem no i musze zapłacić karę 1300 PLN - ha ha ha jak ja im zapłace to ich pokręci ! Dziwi mnie tylko fakt że ochrona konsumenta nic nie robi ! Zyje w tym kraju już 50 lat i mam już dość tych złodzieji i oszustów
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0