omijajcie to miejsce jesli planujecie urządzić dziecku urodziny !!!

Urodziny w tym miejscu to istne nieporozumienie. W ofercie urodzinowej, która niby jak twierdzi obsługa jest obszerna, tak na prawdę nic nie ma, a ceny w barze są kosmicznie wysokie. Moje dziecko miało tam urodziny. Dzieciaki wyszły rozczarowane. Zakąski jakie są serwowane to jakiś żart w kwestii ilości i wyglądu, a także smaku. Napoje to w rzeczywistości 1 litr na 5 osób i tyle, a przecież impreza trwa 2h. Dodatkowy litr soku kosztuje 20zł !!!! Uważam, że w cenie 39 zł za osobę to lekka przesada. Centrum nastawione na zysk i tyle w temacie. Animatorka nawet pojęcia nie ma o prowadzeniu tego rodzaju imprezy, dzieciaki pozostawione samopas... DRAMAT!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: omijajcie to miejsce jesli planujecie urządzić dziecku urodziny !!!

Ja też robiłem dziecku urodziny w u7 i kompletnie się nie zgadzam. ta opinia wyglada mi na jakiś czarny PR konkurencji. Przecież drogi kolego "rodzic" ceny i objętości były tobie znane wcześniej zanim zorganizowałeś urodziny dziecku ... jak byś chciał ceny ze sklepu to rób następnym razem urodziny swoim pociechom w ..... domu :) ja byłem mega zadowolony a mój 7 letni syn wręcz wniebowzięty.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: omijajcie to miejsce jesli planujecie urządzić dziecku urodziny !!!

bla bla bla
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0