Dziewczyny - czy ktoś może podpowiedzieć mi,gdzie w trójmieście przeprowadzają zabiegi opalania natryskowego???
00
Re: opalanie
Ada
(21 lat temu)
Hmm jezeli chcesz się tak opalac to proponuje zafundować taki zabieg też twojemy facetowi. Opalenizna jest super, ale jak się bedziecie za bardzo od siebie rożnic kolorami, to wygladać to będzie tragicznie...
00
~marcinka
(21 lat temu)
np. salon Image w Gdansku przy ul. Miszewskiego
00
mycha
(21 lat temu)
A jaki jest koszt takiego opalanka
00
~anulka
(21 lat temu)
jeszcze takie opalanko serwuja w sopocie w centrum pieknego ciala tu podaje ich stronke http://www.centrumciala.com/ a cena to teraz jest niby promocja i calego ciala kosztuje 65 zl a twarz i dekolt 30 zl:)
00
meg1
(21 lat temu)
kochane,
mam nadzieje ,że wiecie ze jest to samoopalcz...
meg
00
~Madlen
(21 lat temu)
Meg, chodzi Ci o to, że może brudzić ubrania i nie pokryć ciała równomiernie? Próbowałaś kiedyś tej metody?
Skoro jest promocja to chyba się skuszę i wypróbuję, bo solarium powoduje u mnie wysyp piegów :(
00
Witch
(21 lat temu)
no spróbowac można.... ale aktualnie w taka pogodę (śnieg non stop) nie mam ochoty na żadne zabiegi samoopalające ani w solarium ani u kosmetyczki :)
00
meg1
(21 lat temu)
nie że brudzic ubranai tylko niektórych rodzajach cer samoopalacz jest niewskazany, (np. łuszczaca sie , moja mieszana), cery suche i normalne jak najbardziej, ja akurat nie mogę bo mam plamy, pozostaje mi tylko solarium.
meg