opinia
Wydawałoby się że nic prostszego zmawiam taxi 2 tygodnie wcześniej umawiam wszystkie szczegóły bo przylatuję z 2 niemowlaków ktoś kto posiada malutkie dzieci zrozumie że nie można pozwolić sobie na ''żywioł'' Pani dyspozytorka mówi mi ze nie ma problemu będzie bus(4 osoby+2dzieci wózki,walizki nadmienię tylko że jestem polką i posługuję się językiem polskim od urodzenia ) z kołyskami bo to niemowlaki.Wylądowaliśmy cali i szczęśliwi to miał być uroczy krótki urlop z dziećmi lot samolotem trwa godzinkę(jestem z Łodzi) więc choć od kilkunastu lat byłam wierna innej części naszego morza to przesądziło że wybieraliśmy się do Sopot(8 do 10 godz w aucie z dzieckiem:( )Jakież było moje zdziwienie kiedy zobaczyłam jak taxi przyjechał po nas VW Sharan to był chyba żart czułam się jak bym była w ukrytej kamerze stojąc na parkingu z 2 malutkich dzieci głodnych z pełnymi pampersami będąc na linii z dyspozytorką a pan kierowca twierdzi że on miał zgłoszenie na jeden fotelik ( nadmienię że
dla taxi hallo gdzie czytamy ze jest partnerem firmy Liberty Direct która zakupiła foteliki dla dzieci fotelikiem dla 8 mieś dzieci nazywają wkładki w fotelach fabrycznie montowanych dla mnie dla4-5