Hallo Taxi

Taxi Przewóz osób

Gdańsk, Trakt Świętego Wojciecha 29

Paweł - ocena (1) Bardzo miła obsługa, kierowcy z doświadczeniem. Zadbanie mają samochody! Paweł Grzegorz - ocena (1) Profesjonalnie, świetnie zorganizowany przewóz o świcie z wcześniejszą... Grzegorz Anna - ocena (1) Solidna firma z niespotykanie dzisiaj życzliwym podejściem do klienta.... Anna
Luk - ocena (1) Punktualnosc, jakos samochodow, taksówkarze z prawdziwego zdarzenia, nie... Luk Małgosia - ocena (1) Dzisiejszej nocy ze względu na opóźniony lot do Gdańska, a co z tym idzie... Małgosia Anna - ocena (1) Jechaliśmy z DW Rzemieślnik do dworca PKP Sopot. Pierwszy raz sympatyczny... Anna Adrian - ocena (1) Renoma od lat jeżdze z nimi juz okolo 30 lat prawie od samego począyku nigdy... Adrian Staszek - ocena (1) Wszytko jak należy. Staszek Igor - ocena (1) Tule lat lojalnie korzystam z Waszych usług. A tu 27.12 taka niemiła... Igor Paażer - ocena (1) Na pewno nie tanio. Nie wiem kto napisał ten tekst o taniości, raczej bardzo... Paażer n - opinia (1) Jechałam parę razy 2 razy zdarzyło się żeby kierowca nie był wredny. Z... n Leszek - opinia (1) Kierowca uprzejmy, samochód czysty. Nie mam żadnych zastrzeżeń i na pewno... Leszek Andre - opinia (1) Tanio i dobrze. Napewno jeszcze skorzystam. Andre Marta - opinia (1) Taxi zamówione o 16 na godz 18.30 Pani o 18.25 dzwoni z informacją ze nie ma... Marta Maja - opinia (1) Bardzo mili taksówkarze :) Jeżdżę często, obecnie czas oczekiwania przez... Maja Robert - opinia (1) Tragedia. Próbowałem zamówić taxi przez tel ale nie mogłem się dodzwonić. 6... Robert Daniel - opinia (1) Kiedyś była to jedna z lepszych firm w Trójmieście. Obecnie dramat...... Daniel Darek - opinia (1) Norma taksówka z miłym kierowcą mówiącym w języku polskim, bez żadnych... Darek Basia - opinia (1) Usługa została wykonana terminowo, powiadamianie SMS bardzo czytelne i... Basia Wszystko perfekcyjnie (1) Szybki dojazd, spieszyłem się na lotnisko, pomimo korków kierowcy udało się... Ania