Hallo Taxi

Taxi Przewóz osób

Gdańsk, Trakt Świętego Wojciecha 29

Hallo Taxi (1) Punktualność , miła obsługa , solidnie ,zaskoczyła mnie niska kwota na trasie... marian Hallo Taxi (1) Miła i profesjonalna obsługa, uczciwi kierowcy . Do Gdyni nie pobierają... Ryszard Cena!! (2) Ta sama trasa pokonywana od dwóch lat różnymi korporacjami, zazwyczaj cena... Robert
Zamówiona dzień wcześniej nie przyjechała (1) Taksówkę zamówiłem dzień wcześniej na kolejny dzień 4:40 rano, kurs na... Grzegorz Polecam (1) Wynajęłam taksówki na ślub. Wszystkie przyjechały na czas , zgodnie z... Monika Naprawcie stronę (1) Proszę naprawić system zamawiania taksówek przez internet, zamówiłam dziś... h9ooo HALO TAXI (1) Miła i profesjonalna obsługa, uczciwi kierowcy - polecam tą korporację bo... Halina Nie polecam tej firmy (1) Bardzo nie miła obsługa w centrali. Zero informacji o czasie oczekiwania na... klientka .... (4) Zamówiłem taxówkę Dziewczynie, która wracała z Gdańska równo 2,8km.. za... Maciej szybko, sprawnie i uczciwie (1) Taxi, po zamówieniu na pkp Oliwa przyjechała po 3 minutach, ku mojemu... Jan M - opinia (1) Taksówka przyjechała po 4min od zamówienia (we Wrzeszczu), dostałem SMS z... M Dorota - opinia (2) Taksowkarz policzyl odcinek,ktory w normalnych warunkach kosztuje 20zl za... Dorota HALLO TAXI GDANSK 19666 BEZ STREF (1) Witam korzystałem ostatnio z usług Hallo Taxi i jestem bardzo mile zaskoczony... Antoni Wszystko OK (1) Jechałem wszystko w najlepszym porzadku. Juliusz drogo (2) Bardzo droga taxi.Kierowca bardzo niekulturalny.Miał być rabat ale pasażerom... Dzideka Edyta - opinia (1) Korzystałam często z usług tej firmy na początku 2011 roku. Bez zarzutu.... Edyta EURO 2012 (1) Po meczu Polska-Czechy podeszłam do taxi hallo(srebrny mercedes ) przy... Marika Za każdym razem inna cena i trasa :( (2) Witam. Przez 2 tygodnie jeździłem taksówką na odcinku Wrzeszcz-Przymorze.... outofspacer Primavera Pierwej Sort !!!! (1) Wydzwaniam ich czesto na Lesna Gore i jade do Gdyni za mniej niz u innych... Bogus Niedzwiednik opinia (1) opinia Wydawałoby się że nic prostszego zmawiam taxi 2 tygodnie wcześniej... Anna