Hallo Taxi

Taxi Przewóz osób

Gdańsk, Trakt Świętego Wojciecha 29

Zamawiam na Suchaninie (1) Czesto dzwonie z mojej dzielnicy czyli Suchanina wszystko w porzadku,dobre... Wiesiek czas oczekiwania!!! Cena!! (4) Podobno czas oczekiwania miał być 10min. Czekałem 23. Podobno miał być rabat.... Piotr luska - opinia (1) czysto , taksówkarze mili uczynni a wogóle to tanio niz doinnych taxi... luska
smierdzaca taxi nr1607 (1) smierdzaca taxi nr1607 krysiek super taxi (2) Pierwsza korporacja w której mogłem zapłacić kartą.Pani na centrali bardzo... Markus BRAK SŁÓW (5) Witam, kilka dni temu zamówiłam taksówkę. Zależało mi na czasie...Przejazd... JUSTYNA Super!!Zamawiam czesto w Oliwie na Karpacką (1) Jedyna porządna firma w Gdańsku,która ma jedną stawkę na całe... Andrzej Nie polecam innym (5) Zaskoczyła mnie odpowiedź kierowcy na moją prośbę, żeby pojechał trochę... Paweł polecam wszystkim :-) (1) Super szybko, super miło, pełen profesjonalizm - a przede wszystkim obsluga... mama ucznia szkoły baletowej Polecam Polecam HALLO TAXI 19666 (1) Przede wszystkim czyste auto i pachnące w środku,widać naprawdę pełen... Wiktor KORZYSTAM , ZAMAWIAM NA STOGACH (1) NIE RAZ JECHAŁAM HALO TAXI .... ZAWSZE JAK NIE PRZYJECHAŁ AUTOBUS, KTÓRYM... ASIA STOGI--------STOGI------STO LOTNISKO (1) Witam korzystałem ostatnio z tej firmy wracając lotniska . Rachunek za... Andrzej Hallun OPINIA O HALLO , WEDŁUG MNIE NAJBARDZIEJ PROFESJONALNA FIRMA TAXI (1) Jeżdżę z nimi dłuższy czas wszystko w najlepszym porządku, zamawiam taksówkę... ziólkowski JEŻDŻE I POLECAM (1) DZWONIE PO TE TAKSÓWKI NA CHEŁMIE , CZASEM Z ORUNI WSZYSTKO OK Michał opinia (1) korzystam regularnie, polecam innym Krystyna NAJLEPSZE TAKSÓWKI W TRÓJMIEŚCIE HALLO TAXI GDAŃSK 9666 (2) Często korzystam z usług taxi. Po imprezach w nocy wsiadalismy do... Magda Zamawiamy i polecamy (1) ZAMAWIAMY W NOWYM PORCIE, TAXI PRZYJEŻDŻA SZYBKO, UPRZEJMI KIEROWCY , TANIO ,... Andrzej Polecam Hallo Taxi 9666 (1) Polecam firmę wszystkim ponieważ często przywożą mi ZAKUPY do domu i bez... Mariola ze Stogów Gorąco polecam! (1) Gorąco polecam naprawdę super firma, nie znam lepszej, uprzejmi kierowcy,... kamil !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POLECAM!!!!!!!!!!!! (1) Korzystalem, polecam ta firemke na telefon dają 20% znizki adkow