Hallo Taxi

Taxi Przewóz osób

Gdańsk, Trakt Świętego Wojciecha 29

Jednym słowem - tragedia. (1) Czekałem długo, 2 razy dłużej niż mi obiecano. Kierowca oczywiście w wieku... Qbic Dowóz zakupów na tel. (1) Cieszę się ze w końcu korporacja udostępnila zakupy przez tel. z wniesieniem... Aga Polecam (1) Wszystko zgodnie z moim życzeniem. Szybko, sprawnie i miło. Dziecko dojechało... Oli
Polecam (1) Kierowcy uczynni ,pomocni ,czyste auta ,panowie schludnie ubrani polecam malma Rozczarowana (2) Zawsze jeździłam z Halo Taxi i byłam b.zadowolona.Niestety dzisiaj bardzo się... rozczarowana To jest firma ! (1) Nie wiem kto dokonuje tych wpisów,chyba zdesperowana konkurencja Hallo Taxi.... Lidka Ekspresowo i na czas (1) Telefonistki bardzo miłe , taksówki zawsze przyjeżdżają ekspresowo ! W miłym... Gdańszczanka arogancja i nieuprzejmość to ich znak rozpoznawczy (1) kilka razy korzystałam z usług hallo taxi i zdecydowanie wyróżniają się... agama-85 Nie polecam (1) Niestety nie mogę wystawić pozytywnej opinii. Taksówkarz przybył z... Justyna Polecam (1) Taksówka była po 7min, Samochód zadbany kierowca kulturalny. Terminal... Szczypiorek Po kilku latach taka masakra (2) Kilka lat korzystałam z usług jako stała klientka. Dzis nastąpił przełom -... Ania Pozytywnie zaskoczona (1) Po kilku nieprzyjemnych sytuacjach związanych z innymi"korporacjami "... Kasia drogo (1) reszta ok, ale drogo, wole inne tansze korporcje ona polecam mmmm mmmm hallo (1) Firma godna zaufania i miła obsługa tomi Polecam Hallo TAXI Gdańsk (1) Krótki czas oczekiwania od zamówienia do przyjazdu, czyste auto, sympatyczny... Ania Z nimi i tylko z nimi (1) Nie korzystam z wynalazków jakich pełno na rynku. To jest solidna firma, mają... Jacek Mega zadowolona (1) Długo szukałam i znalazłam. Na początek świetny kontakt e-mail. Szczegółowe... Wiesława Solidnie (1) Całe trójmiasto w pierwszej taryfie - brawo, wychodzi sumarycznie najtaniej.... Waldemar Zdecydowanie polecam ! Pełen profesjonalizm, konkurencyjne ceny ! (1) W Trójmieście korzystałem z różnych firm przewozowych, jednak HALLO TAXI jest... Kamil Profesjonalnosc i dostępnosc. (2) Już od paru lat jezdze razem z Hallo Taxi i nigdy nie miałem problemów. Auta... Marek