opinia...

Wy tak narzekacie i narzekacie! Zastanowcie sie jak musi sie zyc w takich krajach jak Rosja Kuba czy Chiny. Tam to dopiero jest p********... wiec nauczcie sie cieszyc z tego co macie! pozdrowienia...:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

kobylka

zawsze znajdzie sie ktos komu jest jeszcze gorzej ale to malo pocieszajace dla czlowieka sfrustrowanego brakiem pracy

rozi

Czy narzekanie cos zmieni? Moim zdaniem nic a nawet pogorszy i tak beznadziejna sytuacje. Nigdy nie jest dobrze bo zawsze moze byc lepiej, i czy wogole warto przejmowac sie sie rzadem? Mnie tez to wszystko wkurza ale gdybym mial tak narzekac i sie martwic to wygladal bym jakstary pierdziel...:)

ktos

No niby tak, bo jestem na kierunku fizyka z chemia hmm to jakby nie patrzec bedzie trzeci.

Ameno

I co , nie ma Ciebie ; ueeeeee

kobylka

Narzekanie może i niewiele zmieni ale na pewno przynajmniej troszeczę poprawi samopoczucie. A poza tym człowiek niezadowolony z większym prawdopodobieństwem odniesie sukces niż ktoś kto z uśmiechem przyjmuje wszystko co mu los przyniesie. A tak w ogóle to Twoja teoria się nie sprawdza, bo żona bokela nie wygląda jak stary pierdziel:))) Pozdrawiam

Wakagi

mam nadzieje, ze Cie wyrzucilo z czatu, bo nie zdazylam dokonczyc zdania!

grrr

cos dla usmiechu

Siedzi slimaczek na galezi i uderza w nia glowka, raz po raz, z calej sily. Przyglada sie temu dziecial i mysli: "Chyba mu powiem, ze jest adoptowany...."

pozdrawiam all,

Czy

ktos sie ze starej gratki tu ostal?

Wlazł kotek na płotek
Upadł obok młotek
K...a gospodarz wrzasnął
Bo kotek młotkiem go trzasnął

Rozi

Moze i masz racje Rozi...:) zla sytuacja mobilizuje do dzialania to sie zgadza...ale czy wolalabys przebywac z ludzmi usmiechnietymi i pozytywnie nastawionymi do zycia czy z ciemnymi ponurakami...?

Kobyłka

Chrzanisz mój drogi...w d... mam Chiny i Rosję, mam dwoie córki i zależy mi by one miały co jeść, puki co mam pracę...nie wiem jak będzie jutro... Ale pocieszać się tym, że mają gorzej??? Właśnie w taki sposób do nieczego nie dojdziesz człowieku! Znam Bokela i jego żoncię, to bardzo mili ludzie, potrafiący się bawić- kiedy trzeba i narzekać- kiedy na to czas. Zamiast chrzanić bzdury również postaraj się popytać znajomych czy nie mieliby pracy dla tak fajoskich ludzi. wrrrrrrrrr. 3majcie się kochani....Co powiecie na róż??? Typowe dla blondynek...ale różowe okularki mam dziś...mrrrrrrrrrrrrr

to tylko moje zdanie...

Kazdy ma prawo do swojej opinni! ciekawe czy cos robicie aby tak nie narzekac...?

....

kazdemu jest zle! brak pracy pieniedzi perspektywna dalsze zycie...ale tylko optymisci i ludzie pozytywnie nastawieni do swiata polepsza swoja sytuacje!

Kobyłka

ok, masz prawo - jak wszyscy na swoją opinię, zgadzam się z tym, że ludzie uśmiechnięci, optymistyczni mają większe szanse na sukces. Wyobraź sobie jak długo jednak można się uśmiechać i być optymistą, wstając codziennie rano i szukając-biegając po urzędach, wertując gazety i internet w poszukiwaniu pracy...I tak kilka miesięcy, coraz bardziej zaniżasz swoje wymagania...po drodze kwalifikacje(cały czas pogrążając się w coraz to większe długi) Mam wykształcenie i to niezłe oraz dobrą praktykę zawodową...przeżyłam to, więc wiem o czym piszę. Więc nie chrzań mi TU Mości Panie, że dzięki uśmiechowi i optymizmowi zostaniesz biznesmenem i szczęściarzem-naprawdę można mieć i jedno i drugie a do tego (moim zdaniem rzecz najważniejszą) rozum, zdolności, wykształcenie i przebojowośc, jeśli nie można pracy znaleźć to to tracisz szybciutko te dwie pierwsze rzeczy :) i optymizm...! Tak więc użalajcie się ludziska kiedy macie na to ochotę i Ja Wam współczuję i nie będę prawiła morałów, a jeśli mi się uda(żoncia i Bokelku-powiadomiłam wszystkich znajomych dadzą znać jeśli będzie jakiś etat dla Was)to pomogę. Cmok.... Nadal różowoooooooo

skandal

to skandal

Smerfetka70(Do Ameny)

Hej Amena. Dziś spotkanie. O 17.00. Zaraz po pracy musze iść. Na całe szczęście będę studiowac popołudniowo. Pozdrowienia. Pa.

Wszyscy

Wbrew temu co piszecie nie jest tak zle :
1/ w wieku 24 lat można mieć te kwalifikacje; trzeba w szkole średniej uczyć się jezyków a już od pierwszych lat w czasie stud. i wakacji trzeba poprosić o praktykę w dużym zakładzie (nawet za darmo lub z dopłatą) związanym z aktualnym kierunkiem i jeżeli jest się dobrym (dla złych nie ma miejsca ) wchodzi się powoli w jego orbitę i jest sie na 1 miejscu na liście do ewentualnego przyjęcia
2/ trzeba zmienić sposób myślenia . Nie należy patrzeć na swoje kwalifikacje w sposób bezwzględny one są wtedy i tylko wtedy warte , jeżeli ktoś ich potrzebuje tak , że opłaca mu sie za nie zapłacić , inaczej mają wartość papieru na którym ich potwierdzenie jest wydrukowane. 3/ warto też zacząć działać w jakiejś partii polit. to tu nawiązuje sie odpowiednie kontakty i tu dzieli stanowiska .
To tylko drobny % wiedzy na ten temat ale możecie mi wierzyć można wiele osiągnąc i nie tylko finansowo.
W tej dżungli można sie poruszac i to znakomicie,
wiec dzialajcie moi drodzy :) pozdrawiam was

plagiat

szczecinskie pozdrowienia
zdziwiony? wynioslo mnie, nie ma co...

Smerfetka

Powodzenia! trzymam kciuki.

amba elele

jest piatek i wszyscy o tym wiedza a za to nikt nie wie jaki dzien jest na planecie MetalCork, czy myslicie ze istnieje taka planeta? przepraszam za te banaly ale wszystko jest umowne i wasze wypowiedzi to tez banaly. kocham sie kochac , czyz to nie najwiekszy banal ?

Ameno

Uczyniłem to , czego sobie życzyłaś

Wakagi

to zabrzmialo BARDZO nieprzyjemnie, a rozmowa byla przeciwnie - naprawde mila.
A rezygnacja, tak od razu, przynosi wiecej strat niz pozytku :(
Naprawde nie istnieje przymus rozmowy ze mna...

Ameno

Nie zrozumiałaś, więc wyjaśniam :
-- W pewnej chwili napisałaś mi , , do widzenia, , tonem wystarczjąco określonym i kontekst był też , , wyrazisty, ,
więc pozostało mi pożegnać się co uczyniłem .
Nie udawaj , że nie wiesz o co chodzi bo to przykre

Wakagi

ok

jest zle...:(

ok jest zle...wiec pogrążmy sie wszyscy w smutku...

hmmmmmmmm

Nie jest źle... złe jest to, że po mojej wypowiedzi, tu w HP zadzwonił mój szef.....zmniejszyli mi etat z całego na pół ja też zaczynam znów szukać pracy :) na razie się uśmiecham....

żle jest to pewne

ale może byc dobrze, ------- nie znamy dnia ani godziny ------ wszystko może sie odwrócić ----- mówię do tych którzy mają choc 0, 001% nadziei
pozdrawiam . dajcie sobie szansę

zdrowko...

zdrowko za malenkie ziarenko nadzieji...//piwo :)

Uwaga na podrywacza!!!

Na terenie Trojmiasta grasuje podrywacz Tomasz Bartoszewski. Uwaga!!! Podrywa cudze zony i rozbija malzenstwa!!! To straszny skur..... Biedny mis a do tego straszny narcyz. Ma kompleksy. Udaje skrzywdzonego i kobiety mu wierza. Ktokolwiek zna T.B. a jest zonaty jeszcze raz przestrzegam. Ten facet idzie po trupach!!! Ktokolwiek go zna niech sie strzeze. Pan T.B. mieszka w Sopocie. Prosze o kontakt tych, ktorych juz skrzywdzil, podzielmy sie uwagami i postanowmy wspolnie co z tym draniem zrobic. Hej!

Hmmmmmmm

nie wiem jaką masz specjalność i co umiesz i lubisz robić . Znam trochę rynek pracy i perspektywy jego też.
Uśmiechaj się , tak trzeba , na złość losowi (i koleżankom też) . pozdrowienia konstruktywne

?????????????

Właśnie zajrzałam tu po 2 miesiącach i stwierdzam, że tu nic się nie zmieniło na lepsze. Niestety.
Ale czasy papierowego HP juz minęły.
Trzymajcie się.
Podrawiam wszystkie Łosie!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mam wspaniałą żonę !!!!!!
KOCHAM JĄ NAD ŻYCIE - I ONA O TYM WIE !!!!

Hmmmmm

Ładne kwiatki !!
Nie musiałes tego tutaj pisać, przecież wiem o tym.
Ale miłe to jeste, wiesz?

Nie lubię

Nie lubię nie lubić, a mimo to nie jestem jeszcze malkontentem.
Kto zapisze się do klubu "nie lubię'?

to rozumiem

...świat może być piękny gdy ludzie się kochają...tak trzymać!

:)

:) a ja czekam i czekam.... lalala...zielono mi......

miło

że miło się robi -
jesień z nostalgią nadciąga -- jaka ta nostalgia bedzie czas pokaże nam
i może jesienią przyjdzie do kogoś miłości .
uff może do nas
a ci któzy w miłości już trwają to długie miłosne jesienno-zimowe wieczory przed sobą mają
pozdrawiam

miło korekta

oczywiście w wyrazie którzy zabrakło "r"

prosze sobie dopisać

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

to prawda, jest wspaniała , i ja ją tez kocham i ona o tym też wie !.

Hmmmmmmm

(((( @V@ )))) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy Ty to Ty ??????
zaskoczony

bo kobieta...

...zmienną jest

ale odkrył...

Nic nadzwyczajnego nie wymyśliłeś, ale powiem Ci, że faceci są jak chorągiewki....jeszcze bardziej zmienni, jak wiaterek powieje...a z reszta co ja Ci będę mówiła...jestes facetem.

Cóż....

nie wiem czy to wypowiedź jest do mnie skierowana ale , ale gdyby tak , to mogę powiedziec , że niewiele mam wspólnego z wiatrem .Niepotrzebne mi są , , żagle, ,
a zwłaszcza ten do nich ...wiatr
Szkoda, myślałem... ale to tylko przypadkowa zbieżność

do Ifki

hmmmm... mężczyźni jak horągiewki ??? o co to nie!... zdecydowanie kobiety... a kobiety z Kaszub to już wogóle ;)... więc wybaczam... i dokładnie tu tyle tyle powiem... nic odkrywczego wszak nie wymyśliłem... i tak rację mam ja...

Hmmmm

??kobiety są zmienne ?? bujda zwykle ten sam , ulegający destrukcji i korozji czasowej , zespół cech psychofizycznych

hihihi

I to mi się podoba, kochani... woda na młyn....Panowie chylę czoła...cudowni jesteście, a ja TYLKO dmuchnęłam.....nie otwierałam okna...powiało.... wielkie całuski.
Ps. Nie jestem Kaszubką, choć chciałabym

http://www.geocities.com/szalikowcy

http://www.geocities.com/szalikowcy

T....

Tak! To wiersz A.Mickiewicza, musisz wrócić do szkolnych lektur, gwoli przypomnienia.
A tak z ciekawości zapytam, jak długo pisałeś ten dzisiejsz list?
Bardzooooo długi i taki............... OK !

Ifka

...no tak... My mężczyźni jesteśmy cudowni... z tym, że dzidek skromnie mówiąc jest najcudowniejszy... dziękuję Ifka... Wam kobietom w sumie też niewiele brakuje do doskonałości... i dlatego musicie się malować chyba ;)... i jest "prawie" OK... miłego dnia życzę :))

Dzidek

hmmmmmmmmm, od czego tu zacząć... doskonalsze to MY - kobiety jesteśmy, no ale tak już jest...że przeciwności się przyciągają. Jak to mówią (z czym nie do końca się zgadzam)jesteśmy do siebie podobni (kobiety i mężczyźni) ale my należymy do grypy tych ładniejszych ( i to wcale nie przez makijaż!!!) inteligentniejszych, wrażliwszych, gospodarniejszych(hihi)skromniejszych.... i wogóle mrrrrrrrrrrrr-lepszeeeee...czy czegoś nie wymieniłam??? Ogólnie mówiąc uwielbiam lać wodę na ten temat... cmok.

ifcia

to mrrrrr bardzo mi się podoba bardzo bardzo). i w sumie zgadzam się z tobą, lecz co tu dużo mówic kobiety potrzebują nas , a my kobiet. chociaż są wyjątki hi hi
pozdrawiam k-loser

Ifka

hmmmmmmmmm, od czego tu zacząć...
NO TAK...POCZĄTKI SĄ NAJTRUDNIEJSZE ;)
doskonalsze to MY - kobiety jesteśmy,
KOBIECĄ RZECZĄ JEST BŁĄDZIĆ...ALE WYBACZAM :)))
no ale tak już jest...że przeciwności się przyciągają.
NO... NIE DA SIĘ TEGO UKRYĆ ;)
Jak to mówią (z czym nie do końca się zgadzam)jesteśmy do siebie podobni (kobiety i mężczyźni) ale my należymy do grypy tych ładniejszych ( i to wcale nie przez makijaż!!!) inteligentniejszych, wrażliwszych, gospodarniejszych(hihi)skromniejszych.... i wogóle mrrrrrrrrrrrr-lepszeeeee...
PIĘKNE POBOŻNE ŻYCZENIA ;)... Z TYMI ARGUMENTAMI NIJAK SIĘ ZGODZIĆ NIE MOGĘ...NO... PRZYNAJMNIEJ Z CZĘŚCIĄ ICH NA PEWNO ;)
czy czegoś nie wymieniłam???
ALEŻ NA PEWNO CZEGO JEZCZE NIE ;)
Ogólnie mówiąc uwielbiam lać wodę na ten temat...
NIE DA SIĘ TEGO UKRYĆ
cmok.
I CMOK RÓWNIEŻ :)

????

????

Aspis,Krabate

pozdrawiam cieplutko irlandzko ksiezycowo. moze zrobimy taki maly niespodziewany ... pod BO
milego dnia

YAHATRA

TAK, Tak, tak - YAHATRA. Yahatra, yahatra
Moze dziac sie wiele. YAHATRA.
YA - TY - WSZYSCY. YAHATRA.
Dzwieki " swiata ". YAHATRA
Do uslyszenia...

.......

:) ?

Podziałało

Ale mam zonę, nie ma co. Jak cos powie to pół Polski sie trzęsie. I tak 3mać. Tylko co będzie ze mna za kilka lat? hehe. A wszystkim, którzy maja jakieś obiekcje fanga w nos. Nie ma lekko, powiem więcej jest cieżko. Podziękowania dla Ifki, Rozi i innych którzy łączą z nami w cierpieniach. Ifka... jak Ci?

Ameno

Burza burzą a po , słońce musi być . Miło Cię widzieć z uśmiechem . Pozdrowienia cieplutkie

Kobylka i Wer

ileż można być optymistą??? Skończyłam jedną z lepszych uczelni w Polsce, miałam zawsze stypendium naukowe, na dyplomie piąteczkę, znam trzy języki, mam ukończone różne kursy i chęci do nauki, miałam praktyki w różnych miejscach, ale nie mam znajomości i nie nadrobię optymizmem za nic na świecie. A na brak siły przebicia nigdy nie narzekałam. Uśmiecham sie dalej, ale już mniej chętnie, bo w tym tygodniu mija czwarty miesiąc mojego szukania pracy. A nóż mi się otwiera, jak pomyślę, że jakiś Rząd zgarnia kasę za opracowywanie bzdurnych ustaw, które ugodzą tylko w zwykłego człowieka. Przestańcie więc mi tu mówić o optymizmie. Ciekawa jestem Waszego optymizmu, jakbyście przypadkiem, czego Wam absolutnie nie życzę, stracili pracę i to nie z Waszej winy.
Pozdrawiam i dołączam się do pozdrowień dla życzliwych mi ludzi. I dalej trzymajcie kciuki.

Carpe Diem, lecz Memento Mori

Czy ktos przypomniał sobie, że dokładnie przed rokiem można było jeszcze wyciągnąć z doła Kwiat Paproci?
Tydzień później było za późno.
A może teraz, tego dnia, też ktoś w kącie czeka na przyjacielską pomoc?

Wakagi

az boje sie odezwac....
ale rownie milutko pozdrawiam!

Żona B.

Skoro napisałaś;
1/ nie kieruję się optymizmem a realizmem
2/ rząd zajmuje sie swoimi sprawami (my jesteśmy tzw. bydło wyborcze) a nie Twoimi czy naszymi sprawami, jeżeli tam Będziesz , będziesz robić to samo , tam liczy się tylko kasa i skoro to pojmiesz ( a czas najwyższy) zaczniesz myśleć a nie w kółko rozwa żać
A teraz pytania :
1/ czemu np. nie zrobisz kursu pilotów wycieczek pilotów zagr. - języki znasz i czas też masz ?!
2/ jest zapotrzebowanie w lecie na wychowawców zagranicznych obozów młodzieżowych, można zarobić
i zwiedzić cała Europę . To kosztuje grosze , więc czemu jeszcze czekasz
3/ czemu nie zapiszesz się do jakiejś partii i nie podziałasz , brzydzi Cię to ?, pecunia non olet p. Pani
4/ jest w Warszawie kilka organizacji tzw, , Łapaczy głów, , ; czy są tam twe dane??5
5/ jedź do jakiegoś kraju , zapisz sie tamnkurs językowy
można znaleźć niezłą pracę i nostryfikować dyplom.
6/czemu nie zapiszesz sie do klubu tenisowego , ale uwaga ma byc takigdzie chodzą VIP -y, snobi są wszędzie pamiętaj , .

Podałem Ci tylko kilka sposobów działania , wiec ruszgłową a nie czekaj aż coś CI spadnie z nieba (czyt. rządu) . Masz myśleć inaczej , bo czasy są inne

Ameno

Jak przytłoczenie ustanie daj głos.
p.s. eee tam nie będzie p.s.u
:))

wicherek

Kto wie kto wie

...

Idę się upić, nie mogę q-ercze czytać... wiecie kogo! Yezzzu... wypiję dziś zdrowie co by niektórzy poszli po z****ny rozumek... Aaaaa, Żono, napewno zapisz się na tenis...golf i zacznij chodzić do knajp gdzie chleją nowobogaccy... Nie stać Cię??? No co TY!!!! Posłuchaj kolegi ... kombinuj.... Gościu, nie zabłysłeś. Bokelku i Żonciu całuski...

Wiesz, ze to tylko do Ciebie M......

Wspomnienia: dotyk, odleglosc
Marzenia: dotyk, odleglosc
Cieplo slow, rozmow, spojrzen, dotyku.
Potrzebuje iskry, ktora tylko Ty masz !!!!
Dzien bez Ciebie, Twojego usmiechu i ciepla,
to dzien stracony. Wiesz o tym !!!!!

Wakagi

skrotu nie rozumiem :) a przytloczenie skonczy sie w lutym @#$#......
czas mam dzisiaj, jak zwykle o 18, a potem dopiero za tydzien. Co Ty na to?
cieplo pozdrawiam

Ifka, Wer, Zono...

kazde z Was ma troche racji - na pewno jednak trzeba wykazywac sie inicjatywa, szukac i ciagle probowac. Nie jest to latwe, ale z Twymi kwalifikacjami, Zono :)) nie powinno byc niemozliwe. Powodzenia! Ifciu, zamiast alkoholu usmiechnij sie i niech Ci znow bedzie zieloniutko!

Tomiś

Wiesz przecież, że wszystko wiem !!!!!!
Rozmawiamy przecież codziennie !!!
Ty też, wszystko wiesz :-)))))

Tomiś i M...

My też już wiemy :)

Ona25

Hej!!!
Jest tu kto?

bokel_z_zona

Odbierz pocztę !

NOWE IDZIE

Całkowicie nowy graficznie serwis www.miltedus.hg.pl. strony z nowymi filmami gifowymi, zin info #2, subskrypcja, księga gości.

Wakagi

p.s. jest :))

Nica, Dzidek

dlaczego Was nie ma na czacie? czyzby wolny dzien?
:)

Ameno

OK do 18-tej

....

Zawsze byłem przeciwny powiedzeniu ; " Gdyby głupota umiała latać, to latałabyś kochanie jak gołąbeczka"
..... a jednak , nie miałem racji !
Azja jednak to Azja , i jej mentalność jest nie do zmiany :: " Upić się , nic nie robić , i jęczeć , że jest źle" !!
...... Cóż , bywają intelekty mniejsze od pół etatu .
Ten kraj należy chyba zalesić ..... niektórych też

Wakagi

mam problem z wejsciem na czat :(((, bede chyba szla do drugiej kawiarenki - ostatnio nie bylo miejsc, wiec.... mam nadzieje ze sie , , zobaczymy"

Ameno

będe o 18.15

.....

na stronie glownej wirtualnej polski, pod haslem , , Rozrywka" znajduje sie MANGA. Co prawda wolalabym widziec to w , , Kulturze", ale jak na poczatek - calkiem niezle. Otaku, do dziela! Japonski komiks (manga) oraz film animowany (anime) maja zagorzalych wielbicieli i rownie zdeterminowanych przeciwnikow. Czy ktos z tych kategorii pisuje do Hp?
pozdrawiam mangowo ^ v ^

Zaskoczony A...

hmmm.... jezeli Ty to Ty.... to
Pozdrawiam,

Wer

Wer, do dzisiaj myślałam, że masz klapki na oczach i negatywizm jest Twoją główną cechą, ale widzę, że to Twój wrodzony optymizm wypełnia luki po istocie szarej Twojego mózgu (???).
1. Wyobraź sobie, że wcale nie siedzę w domu i czekam, aż ktoś zadzwoni – jestem już chyba najbardziej znaną istotą w Trójmieście – zapytaj przypadkowego przechodnia. Jestem we wszystkich możliwych bazach danych. A Ty zdaje się pracujesz, bo masz plecy, a już na pewno nie nadajesz się na doradcę zawodowego, bo Twoje rady są infantylne.
2. Po świecie pojeździłam i swoje tam odpracowałam, ale nie mam ochoty tego powtarzać ani zasilać szeregów emigrantów, a innych osobistych pobudek nie muszę Ci prezentować. Dla Ciebie to pewnie pójście na łatwiznę, Panie Znam-Rozwiązanie- Każdego-Problemu, tym bardziej, że nostryfikować dyplomu po mojej uczelni nie muszę.
3. Widzę też, że masz problemy w interpretacji czyichś wypowiedzi – nie przypominam sobie, żebym kiedykolwiek opowiedziała się za realizmem, to mnie utwierdza w przekonaniu, że cokolwiek robisz - nie nadajesz się do tego.
4. Nie będę Ci tłumaczyć, że opłacenie sobie jakichkolwiek kursów (w Polsce i za granicą) czy członkostwa w klubach tenisowych dla VIP-ów itp. (wolę kręgle) kosztuje i to niemało, bo Twój nieelastyczny umysł, Panie Snobistycznie-Patrzący, nie będzie w stanie tego przyjąć. W sumie....świetny pomysł, od jutra zamiast kupić chleb zacznę składać na kurs.
5. Poza tym do lata jeszcze zostało 9 miesięcy i niewykluczone, że w ciągu tego czasu czekając na kolonie i obozy umarłabym z głodu, ale przecież to jest tylko efekt uboczny braku pracy dla Pana Optymiści-Górą.
6. Gdybym wychodziła z założenia, że pecunia non olet, nie szłabym na studia tylko od razu zajęłabym się pracą w szaletach publicznych – i nawet teraz miałabym doświadczenie, ale już jest za późno, bo rozbudziłam w sobie, zupełnie niezrozumiale, ambicję i zainteresowania w innym kierunku – wybacz.
7. Niestety w polityce już wszystkie stołki obstawione – więc może za cztery lata...
Pozostaje mi nic innego jak tylko siąść i zacząć myśleć, więc kończę te rozważania, „nie będę rzucać pereł między wieprze”.
...... Cóż , jest intelekt mniejszy od pół etatu .....

Rozi, Ifcia, Amena, Nica i Inni

Dzięx za wsparcie duchowe. Kiedy idziemy na tenisa? Szukamy drugiej pary do debla.
Całuski, jak zawsze, szczere.

DO ŚWIATA

Mój Miś jest najcudowniejszym człowiekiem na świecie, kocham GO i żadne przeciwności losu tego nie zmienią!!!!!

żono bokela

to sie zmieni nie martw sie. juz niedlugo.

Mixer

To 11 pazdziernika? juz rok...:(

H.

Dokładna data nie została zidentyfikowana, więc niekoniecznie 11.

Wer

też nie lubie przysłow ale to pasuje jak ulał do Twojego nierefolmowalnego przypadku i nie skłamie pisząc ze zamieszczenie go na hydeparku sprawi mi ogromną frajdę. Tak więc przygotuj sobie kawałek karteczki Szanowny Panie Wer i powieś sobie to nad łożkiem nad biurkiem czy gdziekolwiek chcesz i niech Ci przypomina o Twoim daleko posuniętym snobiźmie "wypracowanym"na "plecach". Gotowy??? Zatem : "ZAISTE ZŁOTE JEST GÓWNO, KTÓRE PŁYNIE Z TWOICH UST"
Oczekiwanym skutkiem dla mnie będzie jak następnym razem zanim coś napiszesz Szanowny Panie Wer to dwa razy się zastanowisz.
Pozdrawiam serdecznie Żonę, Ifcię, Rozi i Bokela
p.s.
jak będą jeszcze jakieś problemy z panem Wer to meldujcie a zaprosze go na Arenę( a koniecznie trzeba tu wiedzieć, że nie jeden torreador próbował ujarzmić Jorynd-byka)

ja tak do seibie

no i wszystko niby jest OK ale ten Czat znowu JAVA ERROR.... szkoda...ten czat tak chyba musi... i na dodatek w weekend... ehhhh, co zrobić... idę otworzyć sobie browarka... miłej nocki wszystkim

Mixer

ah.. moze warto by byl ocos hmmm zorganizowac?

święte słowa

...jestem zdecydowanie ZA... ja przynoszę skrzynkę Żywczyka... przękąski i inne ? kto ?... czekamy więc na chętnych... imprezkę czas zacząć :)))

Tomiś

Moja odpowiedź brzmi-tak !!!

Byk J.

Nie odpowiem Ci , bo mam wrodzony organiczny wstręt do oborowych intelektów i takichże postaci

Żona B.

To ja bywam " plecami " ...... zmarnowałaś szansę

Wer

Nie wydaje mi się, żebyś bywał "plecami", Twoja wypowiedź to wynik wykończenia zasobu słów. Pozdrowienia.

Wer

Cieszę się, że mi nie odpowiadasz, bo moim celem było sprowadzenie Cie na ziemię chłopie

Żona B.

Robisz błędy ;
1/ Piszesz : " .......to wynik wykończenia zasobu
słów " . Sformułowanie jest błędne stylistycznie .
Poprawnie powinno brzmieć : "... to wynik
ograniczonego zasobu słów " .
1/ A tak naprawdę powinnaś napisać : "... to wynik
braku argumentów "

Jeżeli już atakujesz mnie bronią " tekstową " , dbaj
........aby nie była wybrakowana !

Smutno mi

Byku J. , ja stoje mocno na ziemi , mam sie dobrze , moge sobie pozwolić na to o czym marzycie i nie spadło mi to z "nieba" .
---- Myślałem , że komuś pomogę ,
---- myślałem , że mnie ktoś o coś zapyta,
---- a tu tylko inwektywy ...
Ale skoro nie chcecie , trudno....
żegnajcie :) , pozdrawiam Was

Nie bądź smutny !!!!
Czytałam wszystko, równy z Ciebie facet.
Tak trzymaj !!!!
Pozdrawiam :-o))))

Inne tematy z forum

Kącik zdrowo Infantylnych cz.2 (3001 odpowiedzi)

https://forum.trojmiasto.pl/Kacik-zdrowo-Infantylnych-t991133,1,30.html

Grzyby! (451 odpowiedzi)

Nie będę zaczynał wątku od "yyyy...".. no i stary się przeterminował (za długo się ładuje) :D...

Jak daleko z PKS na PKP w Gdyni? (13 odpowiedzi)

Witam, Chciałbym zapytać czy dworzec PKS w Gdyni jest blisko dworca PKP? Jaka to mniej-więcej...