opinie!!!

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witam wszystkich!Ja wlasnie zaczynam organizowac swoje weselisko i jest mi przykro ze tak naprawde niczego nie moge sie tutaj dowiedziec.Rozmawialam ostatnio z kolezanka ktora doradzila mi zebysmy sami przesluchiwali zespoly bo opinie na ich temat niestety w weselniku sa czasami za bardzo ubarwione.Po za tym kazdy z nas ma swoj rozum.To jest przykre ze przez jedna opinie jakis zespol moze bardzo ucierpiec a takich opinie niestety jest tu wiele.Oczywiscie rozumiem ze kazda z was ma napewno jakies "ale"i po to tez jest to forum.Tylko ze troszke to wszystko sie mija ze soba.To samo dotyczy restauracji.Nikomu sie nie dogodzi i znowu jak czytam recezje na temat hoteli itd...To tez nie wiem sama juz co myslec.Jedni zachwalaja a inni narzekaja na ten sam hotel czy restauracje.Takze ja wiem jedno ze nie ma co sie sugerowac wypowiedziami na forum.I z tego powodu jest mi bardzo przykro.Pozdrawiam wszystkich.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: opinie!!!

Na szczęście nie ma obowiązku kierować się opiniami z forum ;))) tutaj masz przede wszystki naleźć wskazówki a nie jasne odpowiedzi .... przecież to wszystko zależy jakie masz oczekiwania... jednej osobie knajpa sie wydaje idealna bo właśnie tego chciała a drugiej niedokońca bo marzyła o czymś innym no i pewnie stąd te rozbierzności, no ale przecież każdy z nas ma swój rozum i nie rezeruje niczego w ciemno po przeczytaniu 3 opinii.... forum to tylko drogowskaz a nie wyrocznia ;))) ja znalazlam tutaj wiele pozytecznych informacji i cenie sobie rady zdobyte od dziewczyn więc pewnie punkt widzenia zależy od punktu siedzenia ;)

dlatego warto czytac te opinie żeby sie trochę uczulic, a potem iśc do takiego hotelu czy zespołu, pogadac i samemu zdecydowac, nie opierac sie tylko na opiniach z forum, wszak tu każdy moż eco chce napisac, więc jeżeli ktoś tylko tym się kieruje to pewnie jego strata

ja tam ejstem zadowolona z orum, duzo sie dowiedzialam i tyle. a z byle powodu nie bedę płakac hehe

I to jest własnie forum, każdy przedstawia swoje oceny i sa one często nawet skrajnie rózne. Mnie też pare razy tu zdenerwowano, ale coż, każdy ma prawo do wypowiedzi. Kto szuka naprawde specjalistów na swoje wesele to nie będzie sie sugerował wszystkim tym co tu znajdzie tylko sam poszuka i popyta jeszcze gdzie indziej. Fakt faktem że sporo tu samo- i kryptoreklamy a i tez konkurencja sobie dowala, zaś tak jak piszesz na temat jednego hotelu, zespołu czy filmowca tez sa sprzeczne opinie. Dlatego dowiadywać się trzeba w różnych żródłach. No i gusta są różne, ktoś kto był na weselu w biedniejszej sali za np najniższą stawkę wypisuje bzdury ze tam cienizna, a jak miało być? co tu porównywać?
wesele w tym samym zmiejscu za 90 a za 140? albo zespół - jednym ten sam zespół nawet na tym samym weselu będzie sie podobał, no wprost rewelacja, a część gości z drugiego stolika powie że to szmaciarze. Płyta DVD - jeden powie że super tricki, ptaszki i serduszka a drugi że wiocha, no ale skoro ktoś se tak zażyczył to tak było, ale recenzenci widać o tym nie wiedzą i komentują negatywnie, wyrządzając krzywdę ludziom którzy sie starali i zrobili to co czego od nich oczekiwano. Mom zdaniem jeśli już ktoś wystawia komuś złą opinie to niech poszuka najpiew u żródeł czy aby stawka nie była niższa, zespoł nie miał odgórnego prikazu grać jakiegos typu muzyki a kamerzysta naładować film trickami. Bo pisze się łatwo, to choc tyle tródu sobie zadać i podowiadywać się troszeczkę u organizatorów jaki był program. Żeby nie krzywdzic.

Fajnie to Latina ujęłaś. To trafne spostrzeżenie, sama się o tym przekonałam szukając sali, kapeli, foto-video, wizy itd itp.
I dopóki człowiek sam się nie pofatyguje i nie sprawdzi co i jak, tylko pokieruje się opinią i jednych z góry skreśli a mógłby się miło rozczarować a za to przy tych zachwalanych znów może się okazać że i pochwała była przesadzona albo nieobiektywna. Ale dzięki forum można znależć namiary do tych ludzi, i traktować to jako żródło do czerpania właśnie takich danych jak namiary, wygląd, program ale nie polecam zbytnio kierowania się opiniami, bo sa naprawde sprzeczne i po wielokroć subiektywne.
Cały czas jeszcze przechodzę tę gehenne, znalezienia odpowiednich ekip, ale już prawie jestem na finiszu. Życząc owocnych poszukiwań no i wspaniałej urostości pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

Mam ten sam problem z ta tylko roznica, ze juz jestem po slubie. Wiele rzeczy mi sie nie podobalo np. odnosnie lokalu gdzie mielismy przyjecie i po 'fakcie' chcialam poczytac jakie maja doswiadczenie inni Forumowicze. Okazalo sie, ze wszyscy byli super zadowoleni. Dlatego wstrzymalam sie z moja krytyka i stwierdzilam, ze po prostu zbyt wiele oczekiwalam. Przede wszystkim musisz zachowac zdrowy rozsadek i co najwazniejsze jasno i konkretnie stawiac wymagania. Osobista Wskazowka: jak ktos ci mowi od raz "jasne, zaden problem", zastanow sie, czy ma odpowiednie kompetencje. Ja zrobilam to doswiadczenie, ze tylko ten, kto zadaje dodatkowe pytania ma pojecie o tym, co robi.