organizacja wesela

Organizowałam wesele córki w dniu 07.08.2010r. Wszystko wypadło lepiej niż wspaniale. Obsługa profesjinalna w najwyższym stopniu. Bardzo wysoka jaość usługi i kultura personelu. Potrawy przepyszne. Dania wegetariańskie doskonałe (opinia obcokrajowca). Sala bardzo ładna i ogródek do wypoczynku dla gości to idealny pomysł. Nie wyobrażam sobie wesela w jakimkolwiek innym miejscu. Mam jeszcze jedną córkę i jeżeli Banglob będzie jeszcze prowadził działalność to za parę lat wesele będzie zorganizowane tylko tam. Ceny bardzo przystępne. Polecam również fotografa, florystkę oraz DJ-a, którzy współpracują z Banglobem. Szefowi kuchni Panu Tomaszowi Wasilewskiemu należy się Złoty medal. Bardzo Dziekuję całemu personelowi obsługującemu imprezę mojej córki. Jesteście wspaniali. Gorąco Was Pozdrawiam i Bardzo Dziękuję za wszystko. Bardzo wdzięczna klientka Maria Zysnarska. :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: organizacja wesela

ja rowniez planuje tam wesele..:) bardzo sie ciesze,ze jest taka pozytywna opinia:) i slyszalam jeszcze pare innych bardzo dobrych.. jesli Pani przeczyta moj post prosze aby napisala Pani na ile osob bylo wesele, z gory dziekuje. Pozdrawiam.

Asiu i Tomku. Proszę o wiadomości na temat tego lokalu, jak juz będziecie po....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Narzeczona odezwij sie na priv to bedzie mi latwiej opowiedziec:) choc my "dopiero" w lipcu;)

my też w lipcu...szkoda, że tak mało opinii. niemniej jesteśmy bardzo dobrej mysli, sala rzeczywiście wyjatkowa i morze w zasięgu wzroku...

no wlasnie, moglby ktos jeszcze napisac.. ale my rowniez jestesmy dobrej mysli a zostaly juz tylko 3 tygodnie..

Szef kuchniod 10 lat to Wojciech Dembowski