Maciej Tomaszewski - opinia (2) Firma zorganizowała 17 lipca 2020 r. w Muzeum Marynarki Wojennej w Gdyni... Maciej Tomaszewski Wesele w Riwierze-opinia (2) zdecydowaliśmy się na wesele w Riwierze w Gdyni. organizuje je tam BanGlob.... Młoda Wesele w Riwierze (1) Mieliśmy we wrześniu wesele w sali Riwiera w Gdyni, realizowane przez firmę... Pamela
Cudowne wesele (1) Sala bankietowa najlepsze miejsce do organizacji wesela. Duża, przestronna,... Martyna Gorąco polecamy Banglob - Riwiera Gdynia!!! (1) Nasz dzień to był 01.06.2018 i dzięki firmie Banglob wszystko było n a... Kinga i Łukasz Wesele 30/06/2018 (1) Miałam przyjemność współpracować z firmą Banglob podczas organizacji własnego... Karolina Ch. Bal Walentynkowy 10.02.2018 (1) Bal w Teatrze Muzycznym przeszedł już do historii, jednak w sercu wybrzmiewa... Barbara Moteka Polecamy ! (1) Kolejny raz bawiliśmy się z BanGlobem,tym razem na Balu Karnawałowym w... Joanna Bal karnawałowy POLECAM (1) Byłem z towarzystwem na balu po koncercie w Filharmonii. Bardzo dobre... Artur Polecam (1) Kolejny Karnawał powoli dobiega końca i kolejny raz wynosimy najlepsze... Bożena Impreza urodzinowa w dniu 28.02.2017 (1) Bardzo dziękuję za przygotowanie uroczej imprezy urodzinowej mojej żony w... Kaźmierski Przemysław Polecam wszystkim serdecznie (1) Podziękowania dla BanGlob! W Karnawale 2017 byliśmy w dwóch miejscach, gdzie... Monika Polecam! (1) Pierwszy raz zdecydowałem się uczestniczyć w koncercie i balu na Ołowiance w... Mateusz Sylwester w muzycznym (9) Tak źle, że nie wiadomo od czego zacząć. Informacyjnie - kolacja sylwestrowa... Hanna Sylwester Banglob w Teatrze Muzycznym (1) zgłoś do moderacji post 12433959 Fantastyczny Sylwerster zorganizowany... Barbara niezapomniany dzień (1) Jestem niesamowicie zadowolona ze współpracy z Banglob. Otzymałam wszelkie... Agnieszka Wesele jak z bajki! (1) Bardzo, bardzo polecam Banglob! Firma zorganizowała moje wesele w Riwierze w... Basia Wedding of your dreams (1) BanGlob organised our wedding party in Riwiera in Gdynia. The location is... Koen Dhulster (Belgium) Bal w Teatrze Muzycznym (1) Serdecznie polecam wszystkim firmę Banglob jako catering, na wczorajszym balu... Jolanta zdecydowanie polecam!!! (1) Ach co to był za bal :) nie raz mam okazję kosztować dań firmy BanGlob na... Adrianna z Sopotu