zdecydowanie polecam!!! (1) Ach co to był za bal :) nie raz mam okazję kosztować dań firmy BanGlob na... Adrianna z Sopotu Wegetarianin na Balu Sylwestrowym w Filharmonii (1) Jestem wegetarianinem od lat, więc nie raz nie dwa miałem problem na... Dariusz z Gdyni Sylwester w Filharmonii Bałtyckiej (1) Bal na Ołowiance bardzo udany, prawie wszyscy bawili się do samego końca,... Asia
Najlepsze wrażenia (1) Firmę BanGlob "spotykam" na wielu imprezach w Trójmieście. Zawsze zaskakujący... Beata Zdecydowanie polecam! (1) Z usług firmy Ban Glob korzystam od wielu lat przy organizacji spotkań... Iwona D. Bal Karnawalowy (1) 9.01.2016 bawiłam się ze znajomymi na Balu w Filharmonii ,powiem że nie mam... Iga Bal w Filharmonii Gdańskiej- super! Polecam! (1) miałam okazję uczestniczyć w balu karnawałowym organizowanym przez BanGlob.... Agnieszka Bal Sylwestrowy ,Teatr Muzyczny w Gdyni (1) Całą imprezę sylwestrową oceniam b.pozytywnie.Obsługa miła,pomocna,reagowała... Agnieszka Bal Sylwestrowy 2015 w Filharmonii na Ołowiance (1) Bardzo niska jakość obsługi. Ludzie z łapanki bez podstawowego wyszkolenia.... Ela Riwiera - wesele organizowane przez Banglob - POLECAM GORACO (1) Banglob zorganizowal wesele w Riwierze, ktorego nigdy nie zapomnimy. Wszystko... Agata Anna - opinia (1) My mieliśmy wesele w majową sobotę. Jednym słowem było REWELACYJNIE. I to pod... Anna Wesele w Riwierze (1) Niesamowicie urokliwe miejsce przy samej plaży, a jednocześnie w centrum... MartKa Wesele (1) Przepiękna stylowa sala, w sercu samej Gdyni, z widokiem na morze …...... Berenika Krewniak rzeczywiście na światowym poziomie (1) W marcu 2012 byłam na uroczystym bankiecie dla VIP-ów, obsługa firmy Banglob... zachwycona :) (1) organizowalam tam wraz z mężem wesele.. bylo cudownie! goscie zachwyceni... Joanna C. organizacja wesela (7) Organizowałam wesele córki w dniu 07.08.2010r. Wszystko wypadło lepiej niż... Maria Zysnarska Very Nice (1) Naprawdę dobre jedzenie szulba podziękowania dla Bangloba! (1) iście królewskie wesele, goście mówli, że nie byli dotąd na tak eleganckim... Joanna Kill Grill Catering (2) A wg. mnie najlepszy catering to Kill Grill :) Catering Najlepsze Wesela (1) Najlepsze wesele na jakim byłem.. a do tego moje.. M. M. Zając