orle sobieszewo - opinie

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Czesc! pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie. czasami tu zagladam:) mam pytanie o osrodek orle w sobieszewie. macie jakies opinie na jego temat? z góry dziękuję i baaaaardzo wszystkich pozdrawiam. a.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: orle sobieszewo - opinie

witam cie,mialam tam studniowke ale pare lat temu,ogolnie jest ladnie,ale jedzenie beznadziejne jak pamietam,jakies salatki plywajace-poprostu wszystko puscilo,majonez i t pe,okropienstwo,

My mielismy wesele w tym roku 14.04 i naprawde jestesmy bardzo zadowoleni, jedzienie super, wszyscy goscie chwalili i bylo naprawde duzo jedzenia (menu za 145 zl), obsluga bardzo mila i bardzo sie starali, nie trzeba bylo zwracac uwagi na nic. Recepcjonistka pilnowala zeby jacys inni goscie ktorzy byli wtedy w hotelu nam nie przeszkadzali.
Pani od marketinu sluzyla rada i podddawala pomysy.
Tak wiec polecami bo bardzo ladnie, pysznie i piekne otoczenie.

dzieki bardzo za opinie. mam male pytanko. czy gosci mieliscie w hotelu zakwaterowanych czy jakos inaczej daliscie rade? pozdrawiam :)

Gosci prawie wszystkich mielismy w hotelu - 40 zeta od osoby, wiec nie musielismy martwic sie powrotem dla nich, a my jako para mloda dostalismy apartament gartis :)

dziekujemy bardzo za pomoc:)

my mielismy tam wesele 02.09 w tamtym roku.
REWELACJA!!!!!!KAŻDEMU POLECAM TO MIEJSCE NA WESELE;-)))

Pyszne jedzenie, super sala, super obsługa, samo miejsce jest boskie, w dodatku noclego na miejscu;-))))

Cudownie;-))

I do tego zespół Alibi;-))))))
Z sobowtórem Marylki Rodowicz;-)))

To oczywiście poza samym hotelem;-)) ale całość super;-)

POLECAM!POLECAM!POLECAM!

to już mogę byś spokojna mówicie? :) będę tam mniala wesele 21.07.07 i sie tak zastanawiam nad menu czy zmienić, a wy zmnienialiscie coś w menu? na ile osób robiliście, i mam taka prośbę macie może fotki dekoracji sali? jak tak to po proszę na maila :)

Spokojna moze byc na 100% jesli chodzi o organizacje , menu za 140 mielismy (teraz to chyba 150 jest), poprawiny za 20 zeta (teraz 30 zeta) - zurek plus piergi (wysmienite, goscie sie zajadali i szybko poszly). Liczba osob poczatkowo mialo byc kolo 110 - zostalo 85 wiec spokojnie sie zmiescili ludzie i sporo miejsca do tanczenia.
Jeśli chodzi o wystroj to my sami stroilismy sale balonami, a stoly wersja bankietowa ze zlota organtyna, jak bede w domu to moge wyslac Ci na maila lub wrzucic do watku

hej hej:)

czy moge tez poprosic o zdjecia dekoracji sali w orle?

dzieki

Tak wygladalo u nas

image

image

image

image

image

image

Balony i serca - strojenie przez nas w piatek

czesc dziewczyny nie mam samych zdjec jak poprzedniczka tylko takie ogolnie z goścmi. Zeby nie wklejac fotek wejdzcie na strone mojego fotografa www.fotoslaw.com i w drugą pare młode ! Tam sa zdjecia z wesela z Sobieszewa Orle i mozna tez zobaczyc te na koncu zdjecia cz-b z pokoju małzenskiego :):)

dziękuje wam bardzo już jestem spokojna, a jak tort? braliście od nich? dobry był? Jak obsługa? dużo jedzenia było?

nasz tort byl zamawiany od kogos innego. Obsluga rewelacyjna. kelenrki bardzo miłe. Na pewno nie masz sie czym martwic.

bardzo fajnie ustrojona sala - bez zbednej przesady - cos dla mnie:)

my tort od nich - pyszny!!!!!!!

My tort dostalimy od nich - zamawiali z Heweliusza 3 pietrowy , 3 rozne smaki, goscia smakowal, ja nie jadlam bo nie przepadam za tortami,

mieliśmy w orle ale na sali u góry bo u nas wesele było na 50 kilka osób, fajnie bo tam tarasik taki gdzie też można było wyjsć. Było cudownie no i następnego dnia gril w lasku opodal- rewelka i jedzonko pyszne, a wystrój był taki troszkę marynistyczny. jedno zdjatko dekoracji

image

Inne tematy z forum

Sobieszewo - ALMA - aktualnie jak tu jest ! (804 odpowiedzi)

Witam wszystkich zainteresowanych pobytem w ośrodku rehabilitacyjnym Alma w Sobieszewie....