oryginalne włoskie smaki - pomyłka

Byłam z mężem na późnym obiedzie. Chciałam zamówić coś z karty dnia. Pamiętam, że wcześniejszy właściciel bardzo dbał o jakość potraw. Po zmianie byłam kilkakrotnie i nie byłam zachwycona. Zwykłe, przeciętne jedzenie. Ostatnia wizyta mnie zastosowała. Na złożenie zamówienia długo czekaliśmy, nikt się nie zainteresował. No nic, czekam na pyszne danie, sandacz z pieczonymi ziemniakami. Brzmi pysznie i cena prawie 50 pln gwarantuje jakość. No i oniemiałam jak na talerzu zobaczyłam krokiety ziemniaczane z mrożonki, takie same jakie można kupić za parę złotych w każdym sklepie, a sandacz był nieświeży i rozciapany. Czekaliśmy żeby zapłacić, ale również musieliśmy się pofatygować się do baru, bo pewnie utknęlibyśmy na dłużej. Na nasze zastrzeżenia kelner powiedział, że oni sami nie wykonują potraw:-/. Reasumując słabo, drogo, jakość potraw porównywalna z tymi jakie z baru zamawiam do pracy. Jak na kartę dnia to słaba reklama. Zdaje się, że miejsce i tłum turystów nie pobudza, żeby rzeczywiście zadbano o włoskie walory smakowe. Szkoda., kiedyś to było wyjątkowe miejsce
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: oryginalne włoskie smaki - pomyłka

hahahaahhaahhahahaha. Jak tak patrze na te kometarze to smiac mi sie chce zazdrosnicy .Wlasciciel od poczatku ten sam, zasadniczo wszystko co tu przeczytalem to chlam ,tylko oczekiwanie na dania sie zagadzaja bo zwykle troche sie czeka.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0