ostrożnie

Zasadniczym problemem tej uczelni jest fakt, że oferuje nieprzyszłościowe kierunki kształcenia. Ze szkoły wychodzi się bez konkretnej wiedzy i umiejętności, jest tylko teoretyzowanie, wielkie zżynanie na egzaminach, ćwiczeń tyle co kot napłakał. Mnie jedynie dały cokolwiek zajęcia ze statystyki z P. Basią- chyba jako jedyny wykładowca wymagała i nie było zmiłuj,ewentualnie pan od rachunkowości finansowej. Przez to,że łatwo wszystko zaliczyć i zdać, zbiega się tam średnie towarzystwo, z którym w życiu na stopie prywatnej nie chciałabym mieć do czynienia a i opinia szkoły przez to nie staje się lepsza, ba! niekiedy mi wstyd że zmarnowałam w niej 3 lata a i pracodawcy niechętnie widzą tą uczelnie w cv. Od nowa jednak studiów zaczynać nie będę.Magisterskie studia robie gdzie indziej na uczelni państwowej- nie będę śpiewać peanów na jej cześć ale mam porównanie co do poważnego traktowania studenta, nie widziałam w niej dresiarzy (jak na wstih)a i ćwiczęn jest sporo. Reasumująć- nigdzie nie jest kolorowo ale wybór tej szkoły to strzał w stope - będziesz kolejnym absolwentem z ambicjami na zarobki ale nie będziesz w tanie nic zaoferować pracodawcy.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: ostrożnie

zgadzam się...
skończyłam licencjat i ... pracuje w niemczech przy zbiorach....
nie raz odczułam, że pracodawcy nie chcą mnie bo jestem absolwentem tej szkoły...
odradzam...
Magistra robię w innej szkole gdzie wymagają i jest bardzo dobry poziom nauki (gdzie trzeba sie uczyć i ściągi to nie wszystko).
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: ostrożnie

Zgadzam się w 100%. Ta uczenia to jakaś pomyłka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: ostrożnie - zastanów się, czy wogóle chcesz studiować!

Jeśli nie jesteś po tej szkole w stanie zaoferować czegokolwiek pracodawcy, to nie będziesz po żadnej innej. To są sprawy predyspozycji osobowych. Jeśli chodzi o pracodawców - tu chyba się nieco zmienia. Szkoła nawiązuje współpracę w celu ustalania kierunków rozwoju poszczególnych specjalności. Miejmy nadzieję, że dzięki temu przychylniej spojrzą na absolwentów. Ja w tym roku skończyłam tu magisterkę i nie narzekam. Pracuję w hotelu z perspektywą awansu :) Mam o co walczyć ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1