owoce

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Mam pytanie gdzie kupowałyście owoce na wesele, bo restauracja nam nie zapewnia i musimy sami kupić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: owoce

w Biedronce, Lidlu, i na Gieldzie Owocowo-warzywnej kolo Przjezadowa, ale najbardziej opłaca się w hipermarketach, nieraz są fajne promocje:)

sklep SAD w Rumi.

tylko nie kupuj za dużo!!

na ryneczku we Wrzeszczu, duży wybór i świeże. W piątek rano (dzień przed weselem) zaopatrywałam się właśnie tam...

owoce, najważniejsze aby były świeże. Ostrożnie z bananami z hipermarketów, które często przechowywane w zamrażarkach, zaraz po wyjęciu i zakupie robią się zupełnie czarne i potem wyglądają mało apetycznie... pozostałe, czyli: winogrona, jabłka, gruszki, ananasy, brzoskwinie najłatwiej kupić w hipermarketach lub na ryneczkach osiedlowych, ze względu na świeżość i cenę. I owoców nigdy nie jest zbyt dużo, zawsze się skubnie, nawet gdy już nie ma ochoty na nic innego. Ważne, aby owoce były łatwo podzielne...

Najważniejsze ,żeby owoce zzachowały świeżość dlatego kupić je w zaprzyjażnionym warzywniaku lub na ryneczku (faktycznie wrzeszcz z racji tego ze "pracuje" w piątek) Nie polecam a wręcz odradzam hipermarkety, nie ma tam szans na świeże i dobraj jakości owoce - wyrzucone pieniądze
Pozdrawiam i miłego wieczoru "nocnym Markom"

Wiedziałam że na was można liczyć
Bardzo dziękuje za pomoc Rzeczywiście wybierzemy się na rynek i tam dokanamy zakupu
Pozdrawiam

Inne tematy z forum

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

czy to dobry pomysł na prezent? (53 odpowiedzi)

Doradźcie mi proszę czy jednodniowy romantyczny wyjazd z noclegiem kolacją przy świecach i...