ozdoby na paznokcie

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
Gdzie dostanę jakies przyklejane ozdoby na paznokcie typu blyszczace "kropeczki" lub wzorki? czy w ogole cos takiego mozna kupic? bo chce sama sobie "zrobic" paznokcie na slub, ale cos takiego bardzo by sie przydało. Pomozcie prosze!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ozdoby na paznokcie

owszem.bardzo duzy wybór jest we wrzeszczu naprzeciwko manhatanu pod filarami w takim malym sklepiku.maja tego mnóstwo

tak , na przeciewko manhattanu mają sporo ale po około 7 - 9 zł... ja kupuję w zwykłej osiedlowej drogerii lub w kiosku (obojętnie gdzie ) tam są za 3,50 - 4 zł

kupisz to w każdej tzw. drogerii ;-)))

Czy gdzieś na mieście znajdę większy wybór ozdób niż tutaj?
http://sklep.new-nails.com/category/ozdoby-na-paznokcie-
Zależy mi na jakości - wszystko do salonu ma trafić.

Na rynku, ale nie wiem czy jakoś będzie ci odpowiadała. Tak na szybko zerknęłam, ale widzę, że mają tam większość z tego, czego sama korzystam, tak więc ok.

W g. przymorze jest wysepka z takimi rzeczami ale nie wiem jakie ceny maja

Trochę zwiedziłam dzisiaj miasta i szału nie ma - ani pod względem cenowym, ani pod względem asortymentu. Chyba jednak będą musiała zamówić wszystko w sieci, ale to nawet dobrze, bo przynajmniej załatwię temat za jednym zamachem.

Inne tematy z forum

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...