opisze może moją sytuacje, zakupiłem na allegro przedmiot w sobotę 09.05 wieczorem, oczywiście przelane pieniążki itd. w poniedziałek 11.05 wysłana paczka24 polecona ( na szczęście), gdzie na stronie poczty polskiej czytamy że w strefie A dostarczamy w 24 godziny, dzisiaj mija 5 dzień a ja nadal nie otrzymałem paczuszki mimo że od wczoraj (dokładnie 14.05.15 9:17) jest w placówce na dworcu pkp, kiedy się tam udałem o godzinie 19 żeby ją odebrać i zapytać dlaczego tak długo, pani w UP Gdynia 2 poinformowała mnie zirytowana że przecież to nie jest ekspres 24 bo wtedy dają gwarancje dostarczenia paczki, oraz że mimo iż na stronie śledzenia paczek jest napisane że się tam znajduje ona mi jej nie wyda bo jest u kierowcy, numeru do kierowcy nie otrzymałem ( bo nie ). po powrocie do domu na stronie widzę na czerwono NIEUDANE DORECZENIE mimo że w mieszkaniu były 2 osoby, nie dodam że w skrzynce żadnego awizo nie uraczyłem. tak oto priorytetowa paczka będzie szła sobie tydzień czasu, o ile ją kiedykolwiek odbiore