Urząd Pocztowy

Urzędy pocztowe

Gdynia, pl. Konstytucji 2

Fidala Mieczysław - opinia (1) Przesyłka wysłana przez pocztex kurier 48 powinna być w dniu 06/05/2022 co... Fidala Mieczysław Anna - opinia (1) Tragedia przesyłka nie dostarczona ,niby 2 razy próbowano jednego dnia... Anna Tymoteusz - opinia (1) Paczka nie dostarczona ,zaznaczona jako dostarczona. Brak mozliwości... Tymoteusz
Urszula - opinia (1) Należy uważać na nadawane paczki. Panie samowolnie naliczają oplate 1 zł za... Urszula Marta - opinia (1) To jest jakaś kpina. 2x, 2 dni z rzędu dostałam powiadomienie o próbie... Marta Mario - opinia (1) Żenada i brak słów.SMS z treścią przesyłka będzie dostarczona dzisiaj,siedzę... Mario Małpka - opinia (1) Żenada!!! kurier zostawia awizo z podanym numerem telefonu w sprawie... Małpka Maria - opinia (2) Wg monitoringu poczty o 11;53 w dniu dzisiejszym wydano przesyłkę kuriroei... Maria wojciech - opinia (1) to co wyprawia kurier pp up-2 obsługujący dzielnicę Cisowa, to jakaś pomyłka... wojciech adrian - opinia (1) dzien dobry moja ocena to totalne zero brak kontaktu telefonicznego... adrian Skandal (2) Czy ktoś tam w ogóle odbiera telefon? Vickyrambo Ania - opinia (1) Czy tam ktoś w ogóle pracuje?? Nikt nie odbiera telefonu!!! Ania Firma : porażka (1) No cóż . Kilkakrotnie miałem nieprzyjemność bycia klientem Poczty i... Waldek z Gdyni Antoni Gdynia, ul. Zygmunta Augusta - opinia (1) W dniu 30 września br. listonosz wrzucił do skrzynek pocztowych zawiadomienia... Antoni Gdynia, ul. Zygmunta Augu Skradziona/zagubiona/a może zniszczona paczka? (1) Paczka z Chin (zakup przez AlieExpress). Wg strony "śledzenie paczki" moja... Piotr sprobujcie sie tam dodzwonic (1) Chialem dowiedziec sie o status przesylki, 6 godzin na telefonie ,... klient Brak próby dostarczenia przesyłki, brak awiza - pomimo, że wg poczty były (2) Dorzucę i ja negatywną opinię o pracy jednego z kurierów tej placówki... Klientka To jakaś paranoja (1) Poczta powinna upaść i tyle w temacie Marcin ta placówka to porażka (1) Tak niemiłej obsługi to nigdzie jeszcze nie spotkałem. Jak ja w pracy tak... Bonhart Awizo w skrzynce (1) A my siedzimy w domu i czekamy na przesyłkę. Oczekiwaliśmy gabarytowego... Andrzej