Urząd Pocztowy

Urzędy pocztowe

Gdynia, pl. Konstytucji 2

słabo (2) Jedna uwaga na obronę listonoszy, nie dziwmy się i nie atakujmy tych biednych... sigma Klient (2) Od 36 godzin od momentu informacji SMS ze kurier bedzie, czekam na przesyłkę... Marek Nie dzwońcie (1) Od kilkunastu minut próbuję się dodzwonić i żaden z dwóch telefonów : 58 669... Aleksandra
Koszmar (1) Pierwszy i ostatni raz korzystalam z uslugi. Nikt nic nie moze mi... A-GuGu masakra. (1) paczka24 pobraniowa. doręczenie 6 godzin po terminie ale nie to jest... niezadowolony NIEKOMPETENCJA! (1) Paczka zamówiona kurierem pocztowym, w momencie doręczenia nie było mnie w... M Dorecznie przesyłki (2) Pocztex opłacony doręczenie do godziny 12.00 Przesyłka od 11 leży w urzędzie... Ostaszewska Lenistwo (...) (2) Czekalam na wazna przesylke w systemie paczka24. Ze strony sledzenia... a paczka24 (1) opisze może moją sytuacje, zakupiłem na allegro przedmiot w sobotę 09.05... Sebastian paczki + kurier poczty polskiej GDYNIAA (1) zostala mi wyslana paczka 1 dzien przed rozpoczeciem sie majowki wiec... Daga Kurier (1) Wybrałam opcję kurier48, na drugi dzień dostałam smsa ze paczka w... IKA Kurier (1) Nie polecam. Na paczkę czekałem od wt aż do pt wieczora w domu cały czas, bo... J Elżbieta - opinia (2) Pani z obsługi b. pomocna i uprzejma. Sprawdziła czy konkretna przesyłka... Elżbieta przekazy pieniężne tp... (2) Przetszymuja przekazy pieniężne po kilkanascie dni,arogancja i utrudnianie w... Mirek OK (1) Bardzo dobra współpraca, więc ocena bardzo dobra. Jeśli adres na kopercie... Ja LISTONOSZE NIE ZOSTAWIAJA AWIZO !!! (1) Czekalam na bardzo wazne dokumenty - zalatwianie ich zajelo mi bardzo duzo... rozczarowana poczta polska !! Nieterminowosc (1) Za co poczta bierze pieniadze jak nie wywiazuje sie z tego/ eliza KONTAKT (2) Wbrew niektórym negatywnym opiniom muszę zaprotestować !!!!! dzisiaj t.j... HENRYK KPINA!!!! (1) Za kazdym razem jak probuje sie do nich do dzwonic najpierw nikt nie... xyz Żenada (1) Do obsługi w okienkach nie mam większych zastrzeżeń, natomiast jeśli mówimy... Pietras