Urząd Pocztowy

Urzędy pocztowe

Gdynia, pl. Konstytucji 2

Nie lubią pracy (1) Po co PP podaje nr to kuriera (listonosza?) skoro ten jest cały czas... MMPP Zaginiona paczka (2) Czekam na paczkę w domu. Śledzę ją w aplikacji. Nagle status zmienia sie na... Edyta dostarczanie przesyłek (1) przy tylu negatywnych opiniach dorzucę jeszcze swoją ...mam nadzieję że ktoś... Maria
Brak Kontaktu telefonicznego z Pocztą UP 2 Gdynia (1) Poczta Polska to koszmar , zero kontaktu , telefonów nikt nie odbiera,... Mariola Przesyłka priorytetowa (1) KOSZMAR ZA CO ONI NA TEJ POCZCIE BIORĄ KASE , TAKICH LUDZI OD RAZU POWINNO... Janusz SMIECHU WARTE (1) Moje nazwisko Kazmierczak Tadeusz (Duingt/Francja) Dnia 13.10.2017 naaaadano... Tadek Kazmierczak list polecony priorytetowy (1) makabra, niewiarygodnie zła jakość usługi.list priorytet wysłany 25.05.17 do... zentor Dno !! (1) Przesyłka List polecony priorytetowy nadana 21.01.2017. Status... Bartosz Dramat (1) Brak kontaktu, oferta niezgodna z rzeczywistością, paczka niedoreczona i nikt... Mariusz Dramat (1) tak jak inni pisali: listy przychodza po 3 tygodniach, na 2 czekam nadal,... Upadek Poczty Polskiej Zmienił się listonosz i przez 3 tygodnie nie dostarczał żadnej (1) przesyłki, bo "nie mógł znaleźć domu". A dom stoi od 5 lat, Gdynia, porządna... man Podziękowanie dla Pani rozwożącej przesyłki (1) Sama postawa i podejście poczty polskiej to skandal i jedno wielkie... Oli 'Przygotowywanie do doręczenia' (1) Od ponad 5h mam status 'Przekazano do doręczenia' i listu ani widu ani... 3z1o59 pocztex nie dostarcza przesyłek (1) kilkakrotnie paczki wysłane pocztexem,ekspres24.ani razu nie otrzymałam... marta Brak kontaktu oraz niewidzialny kurier (1) Numery które są dostępne jak już odbiorą (po 20-tym razie) to proszą żeby... asia Wstyd i Kpina (1) Zamówiłam paczkę. Czekam na nią od trzech dni siedząc w domu. Mając możliwość... Magdalena Poczta Polska i ich ocena- pozostawia do zyczenia (1) Jak wyzej. Nieuprzejmi, nerwowi, krzykliwi. Ogolnie kiepsko. Jo paczka (1) W środę zamówiłam na allegro paczkę przesyłką kurierską za pobraniem,która... niezadowolona klientka paczki (1) Często nadaje tam paczki i zawsze dochodziły szybko i bez żadnych problemów.... monika strasznie kiepska jakość usług , szczególnie brak możliwości kontaktu (1) Mam informację ,że przesyłkę nr EE910201275PL nie mieli możliwości doręczyć... Cwynar914