pałac lub dworek na sesję

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Bardzo chciałabym zrobić sesję w pałacowych wnętrzach. Może to być również dworek.
Niestety trudno mi znaleźć takie miejsce.
Myślałam o pałacu w Leźnie, ale tam chyba nie ma zbyt ciekawych pomieszczeń. Kojarzę tylko małą salkę, tzw. klubową a to jednak mało.
W pałacu Below Chyba nie jest dużo lepiej.
Dworek w Paraszynie ma bardzo nieprzyjemną obsługę.
Może macie jakieś doświadczenia w tym temacie, albo znacie jakieś łądne miejsca.
Fotograf mi nie pomoże, bo nie jest z 3miasta. Muszę sama wybrać miejsca sesji.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: pałac lub dworek na sesję

Polecam zamek Jan III Sobieski w Rzucewie, klimat jest nieziemski, nad samym morzem, stadlina koni, park wnętrza też mają bardzo ciekawe. Dla mnie bomba, chyba sama tam zrobię sesję

A ja pałacyk w Sasinie, moja przyjaciółka miała tam wesele, wnętrza piękne i cudowny park dokoła, tlyko trochę daleko. Nie wiem skąd jesteś ale Sasino jest za Wejherowem jeszcze mnóstwo kilometrów.

50 km za Wejherowem

ale ja równiez polecam Rzucewo, no i może Dworek w Bychowie? albo Pałac Bellow

aaa....zapomniałam, jest jeszcze zamek w Krokowej (okolice Wejherowa). Ja się zastanawiam czy sobie nie zrobić sesji w Pucku na molu. My mamy ślub w czerwcu wiec latem jest tam ślicznie, molo, plaża, Rzucewo-zamek 3 km, fajny rynek więc wlaściwe myslę, że to nie głupi pomysł

W najbliższym czasie zrobimy wycieczkę do pałacu w Rzucewie i Below. Odświeżymy pamięć i spojrzymy na te miejsca pod innym niż dotychczas kątem.

Sasino niestety odpada, bo to kawał drogi. Ciężko nam się zmobilizować żeby pojechać tam na słynną polędwicę u Ewy, no i droga fatalna.

Dzięki za pomoc :)

polecam dworek w Paraszynie ok.20 km za Wejherowem w stronę Lęborka, poszukaj zdjęcia dziewczyny o pseudo actina,
pozdrawiam

Moja kolezanka robiła sesję zdjęciowa w Rzucewie i z tego co pamietam za możliwośc robienia zdjeć wewnątrz zamku płaciła 50 zł.

Inne tematy z forum

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...