opalanie natryskowe

Temat dostępny też na forum: Wesele
co sądzicie o opalaniu natryskowym przed ślubem? brudzi?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: opalanie natryskowe

moim zdaniem lepiej pochodzić se na solarium parę razy...moja koleżanka była kiedyś po takim zabiegu moim zdaniem nie ładnie wygląda nie naturalnie jakoś pomarańczowa była i ponoć brudziło tak mówiła... ja nigdy z czegoś takiego nie korzystałam wolę solarium... nie wiem ile jeszcze do Twojego wesela zostało ale jak masz jeszcze trochę czasu to proponuje żebyś stopniowo zaczęła odwiedzać solarium i uzyskać ładną (oczywiście nie za mocną) opaleniznę...

To prawda.. Ale co jeżeli ktoś nie może korzystać z solarium?

Moja skóra jest biała jak kartka papieru, do tego nie jest w jednolistym kolorze, sa odbarwienia, cala masa piegów i pieprzyków. Caly efekt nie jest ladny.
Mimo to, chociaz raz w zyciu, na moim ślubie (za 3 miesiace) chcialabym sie nie spinać moja skóra, ktora zwraca na siebie uwage.
Co mi pozostaje?

Mama Filipa :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

napewno nie natryskowe... jesli skóra ma plamki same z siebie to tak samo zlapie pigment z natrysku ktory jest co jak co wielka iloscia samoopalacza... brudzi... zacieki w pachwinach pod i miedzy biustem pod pachami... nierównomiernie schodzi... wyglada sie jakby sie przesadzilo z piciem soków marchewkowych i samoopalaczem....

Witam ! Musiała Pani trafić na bardzo kiepska obsługę i sprzęt i pewnie kolor farby nie był odpowiednio dobrany do Pani karnacji ,co do smug do osoba wykonujaca usługe musiała Pani w niektorych częściach ciała za dużo preparatu nałożyc ,stad tez miejsca ciemniej opalone a te z mniejsza ilościa preparatu szybciej schodziły i wyglądało to jak smugi ,przykro mi że ktoś tak Panią zniechęcił ale to jest tak ze wszystkim niestety u fryzjera też jeden jest dobry drugi nie ,mam tylko nadzieje ze zareklamowała Pani usługę .Ja wykonuje usługe opalania natryskowego o dobieram odcień do karnacji klienta i intensywnośc barwnika żeby uniknąć nie porozumien Moja praca jest moją wizytówką w związku z czym klient odemnie wychodzi ładnie opalony i tak tez wygłąda podczas blaknięcia opalenizny.Pozdrawiam

i jeszcze jedno plamki przebarwienia się nie opalaja w natryskowym tylko w solarium ciemnieją ,a przy bladej skorze robi się mgiełke opalenizny a nie kolor spalonej frytki

Re: opalanie natryskowe CAŁA PRAWDA

Witam Panie , jeżeli używa się dobrych produktów do opalania natryskowego to skóra nie jest żółta to tak samo jak się pojdzie na solarium na stare lampy to tez bedzie Pani nie zadowolona tak jak trafic na dobre lampy tak samo trzeba trafic na dobry sprzet do op natrys wiem bo wykonuję tą usługę od paru miesięcy i sama na sobie tez ja stosuję ,Zeby zabieg był dobrze wykonany należy tez odpowiednio przygotowac skore tzn peeling najpóżniej dzień przed zabiegiem i przyjść na zabieg po kąpieli z suchą skórą tzn nie nabalsamowaną po zabiegu 8 godz skora brudzi po 8 godz kąpiel i obfita warstwa balsamu ,i przy stosowaniu się do ntych zalecen opalenizna jest ładna i utrzymuje sie około 10 dni i co ważniejsze NIE NISZCZY SKORY TAK JAK SOLARIUM

prosze nie wymyslać....jak ja nienawidze takich reklam na sile... mam 4 koleżanki w tym wsumie 1 znajoma z pracy i byly w róznych punktach na natryskowym i to wcale nie jest nic fajnego NIEPOLECAM NIKOMU!!! ...chyba ze ktos chce miec później na slubie ufarbowana sukienke bo wystarczy odrobina potu i barwnik wylazi bleeeeeeeeeee

Absolutnie nie brudzi i polecam, z calego serca. Ja na solarium nigdy w zyciu nie bylam i nie zamierzam, bo uwazam to za mega nie zdrowe, za to spray tan na wieksze okazje jak najbardziej. Wyglada super naturalnie i nie szkodzi skorze.
POLECAM!

a ja na ślub kompletnie bym tego nie poleciła !!!

Odgrzebuje watki..

Kreska - napisz cos wiecej!

nt opalania natryskowego?

brudzi.
nadgarstki, łokcie, pachy- wszedzie tam , gdzie coś się zgina, ociera -->>po kliku godzinach brak barwnika.

złazi nierownomiernie (mimo ze na 48h przed robisz peeling)- ja wygladałam jak mały kocmołuszek :)

przy białej sukni- wg mnie nie warto.do czarnej- na inne okazję ok, ale na ślub niee.

ja na slubie byłam blada :)

Myślę, że dobrze byłoby się przejść do dobrego solarium, w którym doradzą co, jak, ile, jak często itd. Sama mam ten problem, że jestem blada, ale... no właśnie, ostatnio piję soki marchewkowe (te jednodniowe) i już skóra nie jest tak blada.

ja osobiście nie mam dobrych doświadczeń z opalaniem natryskowym. Nierówno się zmywało i wyglądałam jak w "rękawiczkach"... osobiście preferuję solarium :)

Dzieki, dziewczyny, za opinie. Chyba bede sobie musiala poszukac samoopalacza.

to chyba Pani koleżanka nie umyła się przed ślubem zabieg brudzi do pierwszej kąpieli i wykonuje się go na dwa dni przed ślubem ,barwnik nie może wychodzić jak sie resztki jego zmyje własnie podczas pierwszej kapieli po 8 godzinach od opalania ,ponadto opalenizna schodzi podczas złuszczania skóry tak jak każda opalenizna tylko że ta nie wnika tak głęboko w skórę jak solaryjna czy słoneczna i dlatego troche szybciej schodzi i stąd tak ważne jest złuszczenie skóry pelingiem przed opalaniem ,i jeszcze jedno nikt tu na siłe nic nie reklamuje tylko udziela odpowiedzi i podpowiedzi na pytanie zadane na tym forum po to ono chyba jest ,i jak może Pani coś polecam albo nie polecam jeżeli nie korzystała Pani z tego ,a to że koleżanka korzystała nic nie znaczy być może była w jakimś podrzędnym gabinecie zależało jej na jak najtańszym zabiegu i opalono ją jakimś tanim chińskim bublem ,CENA TO JAKOŚĆ

Może ktoś zna osobę, która się zajmuje opalaniem natryskowym??

Taką co doradzi, dobierze odpowiedni kolor co bym nie wyglądała jak murzynka lub pomarańcza ;) i żeby było nałożone równomiernie!

A jakby ktoś chciał dać ofertę to podaję @
mbalejko@gmail.com

kurcze ja nie mogę się opalać ani na solarium ani na słońcu ani nigdzie, bo mam fotouczulenie a do tego nadwrażliwość przez Izotek który łykam i zakaz od dermatologa na opalanie, a jestem biała jak mąka:) myślałam o tym opalaniu natryskowym ale z tego co tu piszecie to nie jest za fajne, chyba pozostaje mi balsam brązujący:) ale fakt że jak patrzę na moją porcelanową skórę i skórę moich koleżanek chodzących na solarium, to moja jest naprawdę w świetnym stanie, jędrna i bardzo gładka, takżę może nie ma co ryzykować tylko pchwalić się tym co się ma:)

he, mary ja tez jestem fotosensybilna :) nigdzie się nie ruszam bez kremu z filtrem.
na slubie byłam nieprzysmażona- nie chodziłam na solarium. i tez było dobrze.

Ja też nie moge się opalać, ale takie natryskowe opalanie to przecież zwykły samoopalacz.. a jednak chciałabym z tego skorzystac żeby nie zlewać się z moja białą suknią;))

a ja korzystałam z opalania natryskowego i bylam super zadowolona. Zandych plam i brudzenia. Trzeba zrobic sobie porzadny piling całego ciała przed i juz. Ja polecam:)

A w jakim salonie byłaś? Dobrze dobrali kolor i równo nakładali preparat?

Jak tak to daj namiary :D

to jest w sopocie ale nie pamietam nazwy bo to kolezanka mi załatwiala jak sie dowiem to napisze.chyba ze juz tego salonu nie ma bo to bylo 4 lata temu:)

hehe no mam nadzieję, ze jest ;) a ile doświadczenia przez 4 lata by nabrali... ;)
to czekam na info. Dzięki!

Ja zajmuje się opalaniem natryskowym z dojazdem do klienta na terenie całego trójmiasta na najwyższej jakości produktach Xen-Tan.
Zapraszam na http://www.xen-tan.pl

Czarna,
prześlij mi swoją ofertę na @
mbalejko@gmail.com

Magda na stronie http://www.xen-tan.pl znajdziesz wszystkie informacje o firmie i produktach.
Co do ceny to 100zl za cale cialo.Pozdrawiam.

ja tez bym się nie wypryskała..
wolałabym samoopalacz hahah

podbijam...
zastanawiam się nad opalenizną na ślub, samoopalacz czy opalanie natryskowe?z solarium zrezygnowałam już rok temu,choć byłam wierną fanką;) niszczy skórę, wysusza, szybciej wychodzą zmarszczki...Widzę różnicę od kiedy przestałam się opalać. Korzystam za to regularnie z samoopalacza, z różnym skutkiem, ale ostatnio zdecydowanie rzadziej wychodzą widoczne plamy.Chyba kwestia wprawy.Z opalania natryskowego nie korzystałam, ale chyba w najbliższym czasie wypróbuję...Co do tego, że brudzi, to nie wątpię, samoopalacz gdy schodzi- również.

ja jestem na nie....

chyba,że chcesz wyglądać nie naturalnie.... mam kilka koleżanek, które ostatniego czasu skorzystały z tego, wszystkie były pomarańczowe...

samoopalacz też nie za bardzo... jak dla mnie też nie zbyt naturalny...

na Twoim miejscu poszłabym na to solarium,kilka razy jak pójdziesz moim zdaniem nic się nie stanie... ok, nie zdrowe, ale kiedyś chodziłaś, a te 4 czy 5 razy więcej nie wiem czy ma takie duże znaczenie... jeśli już w ogóle nie wchodzi w grę, to po prostu bym nic nie robiła... bym woliła iść blada niż smarować się samoopalaczem lub pryskać.. zresztą Cię pięknie pomalują na pewno więc i tak będziesz super wyglądać:)

z tym super to zobaczymy;))) problem w tym, że mam dość jasną karnację i na solarium musiałabym trochę pochodzić, w moim wypadku 4 czy 5 razy niewiele da.Musiałabym zacząć najpóźniej 2 miesiące przed ślubem i chodzić 2-3 razy w tygodniu,z kolei samoopalacz, jeden wieczór i po problemie, albo i nie:P, bo jak wyjdą plamy to będzie jeszcze gorzej...dlatego zastanawiałam się nad tym opalaniem...ale skoro mówisz, że będzie pomarańcza, to może lepiej nie...Oglądałam kiedyś film pt "Ślubne wojny" z ANne Hathaway i tam właśnie jedna z głównych bohaterek, mająca wziąć ślub wyszła idealnie pomarańczowa z takiego seansu...;)

No to ja zdam relację .... Byłam w studiu w Gdyni na samoopalaniu natryskowym przed ślubem. Zapłaciłam ok 100 zł. Zrobiłam porządny peeling całego ciała przed natryskiem. O opalaniu natryskowym nawet zapomniałam, że je miałam.. równiutko schodziło.. miałam delikatnie ciemniejszy kolor skóry, który był naturalny... jedno co bym poprawiła to dobór odcienia.. chciałabym mocniejszy niż ten co wyszedł.. dlatego polecam wybrać się przed ślubem na jedno opalanie próbne... wtedy można zobaczyć co i jak... i się nie rozczarować :)

ale jak na pierwszą wizytę w czymś takim.. to powiem szczerze, że jestem zadowolona i przy kolejnej okazji znowu skorzystam.

WIELKIM PLUSEM było to, że byłam w kabinie automatycznej.. trochę cięzko się oddychało jak zaczęło się natryskiwanie, ale dałam radę z filtrem w nosie:D

Przed takim opalaniem polecam wejść na YT i obejrzeć filmiki jak trzeba się ustawiać i co się robi "po"... ja się zastosowałam do tych rad i super wyszło.

U mnie solarium w 100% odpada, więc rozwiązanie idealne...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

aaa zapomniałam dodać, że moja bielusieńka suknia ślubna tylko trochę się pobrudziła ale po wyczyszczeniu nie ma po niczym śladu i wygląda jak nowa!

:) a mogę prosić namiary na to studio w Gdyni?:)

Dziewczyny puder tez wam wybrudzi sukienke.Opalanie natryskowe schodzi ze wszystkich ubran,bielizny itd.a brudzi tylko do pierwszej kapieli.Ja zapraszam do odwiedzenia strony http://www.xen-tan.pl gdzie znajdziecie wysokiej klasy samoopalacze po ktorych napewno nie bedziecie zolte.Samoopalacze w odroznieniu od innych pieknie pachna.

Oferuje rowniez opalanie natryskowe z dojazdem do klienta na terenie calego trojmiasta.Na haslo "weselnik" 20% znizki do konca Listopada.Zapraszam.

zapraszamy na opalanie natryskowe w naszym gabinecie BEAUTY LASER w Gdynia na ul. Abrahama 45, w grudniu promocja 20%, np. całe ciało 90 zł-20%=72 zł. Opalanie SUNFX - swiatowy lider opalania natryskowego, w pełni bezpieczne, naturalne składniki, bez zapachu, konserwantów!Szczegóły na http://www.beautylaser.pl tel. 58 711 12 35

Ja byłam na 10 lutego 23 nazywa się chyba MYSTIC albo jakoś tak-już nie pamiętam dokładnie.

Dziękuję:)

Witam. Jestem zainteresowana opalaniem natryskowym z dojazdem do domu.Mogłabym prosić o jakieś namiary i szczegoly tego zabiegu?
dziękuję.
Pozdrawiam

A w jakim studiu w Gdyni byłas???
Pozdrawiam

http://www.opalanienatryskowe.info.pl

polecam http://www.dolcevitasalon.pl byłam jakiś czas temu i naprawdę byłam mega zadowolona

Inne tematy z forum

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?