panny młode 2013?

Jak w tytule, czy są na forum panny młode, które planują ślub na 2013?:)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: panny młode 2013?

Czesc:)

Ja planuje slub na czerwca... Jak narazie tak wstepnie ustalilismy, ze bedzie to 22. 2013:) Jeszcze nie zaklepalismy daty w kosciele i zero organizacji. Dzisiaj zaczelam przegladac suknie:) a wiec zaczelam od konca... jeszcze troche czasu nam zostalo o wiec jak w Maju zaczne konkretniej myslec to mam madzieje ze wszystko sie uda:) Mam nadzieje, ze sie nie myle?:)
pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mój mężczyzna też uważa, że jeszcze duuuużo czasu zostało :))

a co do kosmetyczki ... to ja już mam podpisaną umowę na makijaż , z Panią Elą Skoczeń :)))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To ja też się dopisuję :)

Agata i Mateusz
Data: 10 sierpień 2013
Wesele: Filip w Osłoninie
Ślub: Gdynia - Karwiny
Zespół: Jak's Band
Fotograf i Kamerzysta: Grupa Obiektywni.

Rozglądacie się już za fryzjerem i kosmetyczką?
Moim problemem jest to, że mieszkam na stałe na południu Polski, a ślub na północy. Jak przyjeżdzam do rodziców to wtedy na raty załatwiam sprawy. W głowie nie układa mi się to wesele, nie mam pojęcia jak to wszystko zorganizuję i jak to wyjdzie... Czarna magia póki co.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

ostatnio na jakimś forum ślubnym, przeczytałam wypowiedź jednej z Pań której do ślubu zostało już niewiele i pocieszyła te Panie, które narzekały na brak zaangażowania ze strony Panów, a mianowicie uświadomiła że Panowie to się obudzą parę miesięcy przed... i Wtedy będą chcieli wiedzieć wszystko.

No nie wiem co o tym myśleć, bo mam inną sytuacje. Przez MEGO starania, widzę jak bardzo by chciał, żebym została jego żoną i to jak najszybciej ;) heheh :)

Więc doświadczenia nie mam w przekonywaniu Panów do zaangażowania, ale może niektórych przekonałoby zdanie, że jeśli nie pomogą Pannie w wyborze, to sami skazują się na brak zadowolenia i żeby potem nie żałowali, że nie mieli na coś wpływu.

Chociaż wiem, że część z Panów podchodzi 'na tkz. leniwca', co zrobisz ty (Panna Młoda), nie muszę robić ja, więc po co to robić?

i o ile mój się w tę sprawę angażuję, to bywają takie sprawy do których podchodzi właśnie w stylu leniwca ;)

to fajnie, że tak mówi. Mój mówi: "przecież jeszcze dużo czasu, wszystko zdążymy załatwić", a jak zobaczył, że terminy są pozajmowane to zdał sobie sprawę, że jesteśmy nieco spóźnieni.

Wszyscy myślą i mówią że dużo, poza moim Panem Młodym, jego zdaniem 'to szybko zleci' ;)

Jasnee ; )) ale ileee to jeszcze czasu ..

i znowu zespół w męskim gronie :-)

fajnie, że już wybraliście .. jak się podpisuje umowę to już taka mała ulga się pojawia, że kolejna rzecz załatwiona :)

a jakiego kamerzyste polecacie ??

Słyszałam, że videogroszek przereklamowany, coolartpro mają piękne filmy ale wysokie ceny ,filmiki po 45 min bardzo dobrze wykonane ale wolałabym tradycyjny 1,5 h film , żeby było co wspominać :) a nie tylko takie skróty.

oj tam oj tam :D, nie przesadzajmy, na weselu to trzeba już trochę spięcie po puścić :)

hehe no no :)) Nie wiem czy ja dam radę myśleć o czymś innym :)

Zauważyłam, napewno pomyślę o was podczas swojego wesela :))

Nartu22 ślubujemy w tym samym dniu :)))

My jedziemy podpisać w piątek umowę (zespół Avinion) :)

no i zostanie tylko fotograf :))))))

image

Pani z którą podpisywaliśmy umowę jeśli chodzi o wideofilmowanie, skomentowała jeden zespół w którym śpiewała jakaś Kobitka i stwierdziła że bezpieczniej jest brać mężczyzn, i że na filmie i podczas nagrywania słychać wszystkie niedociągnięcia i 'ubytki' głosowe.

Trochę się z tym zgadzam. Babeczka żeby śpiewać naprawdę musi mieć głos.

Orkiestra ciekawa :-) widać, że chłopaki dają radę ale jak dla mnie brakuje mi tu kobiecego głosu.

My już wczoraj podpisaliśmy umowę z orkiestrą i szukamy kamerzysty . W przyszłym tygodniu mamy spotkanie z kamerzystą zobaczymy co z tego wyjdzie :-)

śliczna suknia :-)

dzięki,
Jest naprawdę piękna. Serio.
Prawdziwa księżniczka i nie wygląda na przesadzoną.
Ale przyznam się, że interesuje mnie trochę inny fason i krój, coś w stylu rybki, bardziej dopasowany...

Ale Twoja naprawdę jest piękna :)

http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=alcanar

w Łęgowie na weselu byłam 2 razy i naprawdę obydwa wesela były bardzo udane, raz byliśmy na górnej, raz na dolnej sali (teraz sale mają jakieś klimatyczne nazwy :)).
Generalnie wiem że tak naprawdę sporo czasu wcześniej trzeba tam salę rezerwować.
Nie słyszałam żeby były tam jakieś wpadki, no i jedzonko dobre.
Tak więc myślę, że to dobry wybór :).

hmm.. a mogłabyś wrzucić tu jakieś zdjęcie? albo podać linka?

Poza tym ciekawa jestem rozmiaru :)

Inne tematy z forum

Sukienka (3 odpowiedzi)

Proszę o radę, gdzie kupić sukienkę na wesele?

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...