papier

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
dziewczyny moze ktoras z Was wie gdzie dostane w Gdyni ladny papier do drukowania najlepiej ecru i troche grubszy od standardowego w kazdym papierniczym???
z gory dziekuje za pomoc
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: papier

zajzyj do internetu

Sklep dla plastyków w centrum Gdyni - boczna uliczka pomiędzy Władysława IV a Świętojańską (bodajże Obrońców Wybrzeża)! Mają duży wybór papieru w różnych fakturach i kolorach, a do tego odpowiednie koperty i folie!

o dzieki wlasnie o tym smamym pomyslalam :))
hmm do xxx wiem ze na inernecie znajde wszystko ale forum jest po to zeby znalezc to szybciej

tak ten sklep nazywa się "wszystko dla ucznia" jest rzeczywiście bardzo dobrze zaopatrzony, niedaleko jest typowy sklep dla plastyków (poniżej bylego Złotego Rogu, teraz Etnica), tylko musisz się liczyć z tym, ze te sklepy nie są tanie :(

ee nie bedzie mysle az tak zle nie potzrebuje tego tak duzo potrzebne mi jest tylko pare kartek aby dodrukowac takie wkladki do zaproszen o tym zeby nie kupowac kwiatow :))

dość spory wybór jest też w sklepie papierniczym na Starowiejskiej (kurcze, chyba to jest Starowiejska?), ja tam kupowałam papiery na zaproszenia
pozdrawiam :)

Ewcia, a ja kuppiłam papier w Gdańsku w sklepie dla plastyków.... Koszt kartki jest od 80gr za strone do nawet 2,50zł... Ja wziełam te za 80gr, wygląda jak marmursek - ekri z kolorkiem bezu.... Mój M jeszcze utargował o 8% taniej :)) w sumie za 100 kartek zapłacilismy 74zł.

Ten sklep jest na ul. Upagena, pierwsza za lub przed - zalezy skad jedziesz od Miszewskiego po tej samej stronie - najlepiej zobzczyc na trójmiejskiej mapce :))

Moze w Gdyni też są w tym sklepie co dziewczyny pisały ale nie wiem jak z cenami....
powodzonka !!!

dzieki nacia :)

takie ładniejsze, ozdobne papiery we Wszystko dla ucznia kosztują ponad 2zł, ale kupowałam papier, który nazywa się "karton" (ale z karotnem to nie ma nic wspolnego :) ) i jest najtańszy, a tez bardzo ładny, kosztuje 1,20zł.

ok dzieki ja znikam z forum jade do plastyka :))

juz kupilam dzieki na wladka IV wszystko dla ucznia bomba po 1,20 kartka ale tam maja super rzeczy :)

niestety maja tyle fajnych rzeczy :)
trudno obok tego fjanego przejść obojętnie :)

najlepiej w cezex - nie wiem , czyjest w gdyni, ale w gdańsku jest na przeciw nowego żaka - cała hurtownia, kupujesz w detalu, mnóstwo różnych do wyboru